Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea: Am spus public de nenumarate ori - Nu dati sapga, mergeti si faceti plangeri la DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea: Am spus public de nenumarate ori - Nu dati sapga, mergeti si faceti plangeri la DNA

Elena Udrea a declarat vineri, la iesirea de la instanta suprema, unde a fost audiata in dosarul Gala Bute, ca a spus public de nenumarate ori ca este posibil ca oamenilor de afaceri sa li se ceara mita la incheierea de contracte cu MDRT si. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea spune ca pedepsele cu executare ar trebui sa fie de natura exceptionala

Elena Udrea a mai spus ca Romania trebuie sa-si asume masuri adoptate de alte state europene sau de SUA cu zeci de ani in urma, care presupun solutii alternative, cum ar fi executarea pedepsei la domiciliu sau executarea pedespei la sfarsit de saptamana, munca in folosul comunitatii.

Elena Udrea se apara, pe Facebook, in dosarul Gala Bute

Fosta ministra a Turismului, Elena Udrea, a scris pe Facebook, in ziua primului termen de judecata in dosarul Gala Bute ca este nevinovata si ca dosarul ar trebui sa ne numeasca Elena Udrea, intrucat procurorii au ingramadit acuzatii la adresa ei.

Primul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea este acuzata de coruptie si abuz in serviciu. Patru dintre inculpati si-au recunoscut vina

Vineri are loc primul termen in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, este acuzata de fapte de coruptie. Udrea a ajuns deja la Curtea Suprema, instanta pe rolul careia se afla dosarul.

Ana Maria Topoliceanu: I-am dat personal lui Elena Udrea pana la 10.000 euro

Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), audiata vineri in dosarul Gala Bute, a declarat ca toti banii primiti de Tudor Breazu prin firma sa au ajuns la Elena Udrea, careia ea personal i-a dus in doua.

Elena Udrea il trimite pe Cazanciuc la puscarie: Eu am fost acolo. Daca vrea, sa se duca si dansul

Deputatul Elena Udrea a afirmat miercuri, in cursul unei dezbateri privind conditiile din arest, la care au participat atat parlamentari, dar si membri ai societatii civile sau reprezentanti ai unor autoritati de stat, ca ii recomanda ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa mearga si el pentru a observa mediul in care traiesc detinutii.

Elena Udrea s-a luptat cu gandacii uriasi in Arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea, deputat independent, a povestit, miercuri, despre experientele pe care le-a trait in Arestul Politiei Capitalei.

Ce regim de detentie vrea Elena Udrea dupa experienta Targsor. Procuror iCCJ: Experienta personala aduce intotdeauna plusvaloare

Elena Udrea, alaturi de Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor, a organizat, marti, o dezbatere privind conditiile din arest, la care au participat atat parlamentari, dar si membri ai societatii civile sau reprezentanti ai unor autoritati de stat. Fostul ministru a discutat avand o dubla calitate: deputat in Parlament si fosta detinuta intr-o inchisoare.

Declaratii in dosarul Gala Bute: geanta cu 900.000 euro in birou la Elena Udrea

Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat vineri, la ICCJ, in dosarul Gala Bute, ca in septembrie 2011 i-a dus Elenei Udrea in birou o geanta si i-a spus ca sunt 900. 000 de euro.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )