Libnet.ro
UNICEF

22:15

Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu (VIDEO)

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica, difuzata de B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile. continuă pe B1

Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu

Sefa Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat,joi seara, la B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile prezidentiale.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

Cristian Diaconescu renunta la candidatura pentru a o sustine pe Elena Udrea: Este mai important sa avem o atitudine solidara (VIDEO)

Cristian Diaconescu a anuntat, joi, ca renunta la candidatura pentru prezidentiale pentru a o sustine pe Elena Udrea. PMP are candidat pe Elena Udrea pentru Presedintie. Mi-am anuntat candidatura.

Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si isi exprima din nou sustinerea pentru Elena Udrea

Fostul premier Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si ca nu a avut nicio discutie cu Vasile Blaga in acest sens, dupa ce si-a exprimat public sustinerea pentru Elena Udrea la prezidentiale. Mai mult, Emil Boc sp.

Elena Udrea: Ii cer lui Klaus Iohannis si opozitiei sa nu voteze reducerea CAS/ Schimbarea legii migratiei politice, o ocazie de a muta primari mai ales la partidul lui Tariceanu

Liderul PMP Elena Udrea a solicitat luni liderului PNL Klaus Iohannis si celorlalti membri ai opozitiei sa nu voteze legea de reducere a CAS. Senatul, convocat in sesiune extraordinara, se va reuni, luni, in sedinta de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, cu privire la proiectul legislativ care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

Elena Udrea, de la poseta la salamul Victoria

Fiind in plina campanie electorala, Elena Udrea se plimba prin magazinele alimentare si cumpara salam Victoria si ardei. intr-o incercare nereusita de a parea populara, Udrea a si postat imagini din.

Emil Boc: Nu plec din PDL. O sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

Emil Boc nu pleaca din PDL. Boc a precizat ca Elena Udrea este un adversar redutabil pentru Victor Ponta si ca Romania este pregatita sa aiba o femeie in functia de presedinte.

Boc spune ca nu pleaca din PDL, insa isi exprima din nou sustinerea pentru Elena Udrea

Fostul premier Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si ca nu a avut nicio discutie cu Vasile Blaga in acest sens, el declarand, totodata, ca Elena Udrea este un adversar redutabil pentru Victor Ponta si ca.

Elena Udrea si salamul Victoria: diva de la PMP a comandat un pranz pe cinste intr-o alimentara din Resita

Elena Udrea s-a pozat in timp ce cumpara salam Victoria, paine si ardei iute dintr-o alimentara din Resita. Ea si-a publicat pozele pe pagina personala de Facebook , unde a scris ca asa arata O masa de pranz pe cinste.

Elena Udrea s-a aratat convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie, la alegerile din toamna

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat, duminica seara, ca este convinsa ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an, adaugand ca a auzit femei si barbati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )