Libnet.ro
UNICEF

18:00

Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu

România Liberă România Liberă,
Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu

Sefa Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat,joi seara, la B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu (VIDEO)

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica, difuzata de B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

Utile: De ce femeile slabesc mai greu decat barbatii. Nu te-ai astepta la o asemenea explicatie; Cand doi se cearta, al treilea pierde! Cat rau ii fac celui mic rafuielile dintre parinti; Ce risca tinerii care vor sa fie virgini in noaptea nuntii

Te-ai ars la plaja? Da cu gin rece pe piele! Concediul de vara al familiei este perioada cea mai frumoasa a anului. Dar, preocupati de alte griji, uitam ca razele soarelui sunt cei mai periculosi dusmani ai sanatatii noastre. Traditii care atrag norocul la nunta ta. Suntem in sezonul nuntilor! Viitorii miri asteapta cu emotie cel mai fericit moment din viata lor- nunta. Si pentru ca acest eveniment unic sa le aduca noroc, ei se pregatesc nu numai din punct de vedere material.

Premiile Emmy: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama. Modern Family, desemnat cel mai bun serial de comedie

Serialul Breaking Bad a fost desemnat luni seara cel mai bun serial-drama in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 in Europa

Cristiano Ronaldo, internationalul portughez al echipei Real Madrid, a fost ales, joi, cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 in Europa, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Monte Carlo, relateaza.

Premiile Emmy: Breaking Bad, recompensat la 6 categorii. Modern Family, cel mai bun serial de comedie

Castigatorii premiilor Emmy au fost desemnati. Cel mai mare succes l-a avut serialul Breaking Bad care a fost recompensat la nu mai putin de sase categorii, inclusiv pentru cel mai bun serial-drama. Vedeta.

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock.

Rusia: Al doilea convoi umanitar este mai mult decat necesar!

Al doilea convoi umanitar rus, destinat zonelor din sud-estul Ucrainei, este mai mult decat necesar si are la baza nevoile acute ale oamenilor de acolo, spune adjunctul directorului Inspectoratului Situatiilor de.

Zborul MH370 s-ar fi indreptat catre sud mai devreme decat s-a estimat

Zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines, dat disparut in martie, ar putea sa se fi indreptat catre sud, in directia opusa traiectoriei avionului, mai devreme decat s-a estimat, un lucru care modifica in mod neesential zona de cautare, a anuntat.

Zborul MH370 s-ar fi indreptat catre sud mai devreme decat s-a estimat, anunta Australia

Zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines, dat disparut in martie, ar putea sa se fi indreptat catre sud, in directia opusa traiectoriei avionului, mai devreme decat s-a estimat, un lucru care modifica in mod neesential zona de cautare, a anuntat joi Australia, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )