Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan

Adevărul Adevărul,
Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan

Un licean de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan. Desi a fost eliberat dupa doua zile de stat in spatele gratiilor, risca patru ani de inchisoare

Mehmet Emin Altunses, elevul de 16 ani care a fost arestat miercuri si inchis la Konya pentru insultarea presedintelui Recep Tayyip Erdogan, a fost eliberat, vineri, in urma unei plangeri depuse de avocatii sai, scrie presa turca.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru ca l-ar fi insultat pe presedintele Erdogan

Un licean in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru ca l-ar fi insultat pe presedintele Recep Tayyip Erdogan, relateaza BBC. Minorul, membru al unei miscari de.

Turcia: Un licean de 16 ani, arestat si inculpat pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan

Un elev de liceu in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulte la adresa presedintelui islamico-conservator Recep Tayyip Erdogan, informeaza joi mass-media turca, potrivit AFP.

Un copil de 16 ani a fost ARESTAT pentru INSULTE la adresa presedintelui Erdogan

Un licean in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata.

Elvetia: Un lider al partidului UDC a fost arestat, fiind suspectat de violarea unei deputate ecologiste

Presedintele unui partid de dreapta din cantonul Zoug, in nordul Elvetiei, a fost arestat, marti, pentru ca ar fi intretinut un raport sexual neconsimtit cu o deputata ecologista locala, a anuntat politia,.

Minorul de 16 ani arestat pentru insultarea presedintelui turc a fost eliberat

Elevul de 16 ani inculpat si incarcerat miercuri la Konya, in centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan, a fost eliberat vineri in urma unei plangeri depuse de avocatii sai,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )