Libnet.ro
UNICEF

10:01

O eleva pakistaneza a castigat Premiul Saharov 2013.

România Liberă România Liberă,
O eleva pakistaneza a castigat Premiul Saharov 2013.

O eleva pakistaneza, Malala Yousafzai, a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire. Prin acordarea Premiului Saharov Malalei Yousafzai, Parlamentul European recunoaste forta incredibila a acestei tinere. Malala lupta curajos pentru dreptul tuturor copiilor la educatie. Acest drept pentru fete este mult prea mult neglijat, a spus Presedintele Parlamentului European Martin Schulz, anuntand numele laureatului. Maine, 11 octombrie, este Ziua Internationala a Fetelor si as dori sa . continuă pe România Liberă

Malala Yousafzai a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013

Malala Yousafzai, activista pakistaneza de 16 ani, a castigat, joi, Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013, informeaza CNN. Yousafzai a devenit cunoscuta pentru activismul sau pentru drepturile.

Premiul Saharov i-a fost decernat adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de AFP.

Adolescenta Malala Yousafzai, distinsa cu Premiul Saharov pentru ca a militat in favoarea dreptului la educatie

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de.

Premiul Nobel 2013: Tanara Malala Yousafzai considera ca nu merita Premiul pentru Pace, la un an dupa atacul talibanilor

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, potrivit AFP, citat de Mediafax.

Malala Yousafzai isi publica autobiografia, in care povesteste teroarea prin care a trecut

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai povesteste teroarea prin care a trecut in timpul atentatului talibanilor, in urma caruia a supravietuit miraculos in urma cu un an si prezinta sperantele care ii ghideaza lupta pentru educatia fetelor, intr-o autobiografie publicata marti, relateaza AFP.

Malala Yousafzai isi publica autobiografia, in care povesteste teroarea prin care a trecut: Cand am ajuns la spital, parul meu lung era acoperit de sange

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai povesteste teroarea prin care a trecut in timpul atentatului talibanilor, intr-o autobiografie publicata marti, scrie AFP. Scrisa impreuna cu jurnalistul.

Malala Yousafzai: inca nu am facut suficiente lucruri pentru a castiga Premiul Nobel pentru Pace

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, informeaza AFP.

Talibanii pakistanezi au avertizat ca o vor ataca din nou pe activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai

Talibanii pakistanezi au reiterat, luni, avertismentul ca intentioneaza sa o atace din nou pe tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai, propusa pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace,.

Martin Karplus, Michael Levitt si Arieh Warshel au castigat Premiul Nobel pentru Chimie

Cercetatorii Martin Karplus, Michael Levitt si Arieh Warshel au castigat Premiul Nobel pentru Chimie 2013, a anuntat, astazi, la Stockholm, Academia regala suedeza.

VIDEO Malala Yousafzai,aspiranta la Premiul Nobel pentru Pace, a facut un comentariu care l-a impresionat pe Jon Stewart

Malala Yousafzai, supravietuitoarea unui atac armat al talibanilor in timp ce se intorcea de la scoala, a fost invitata, marti seara, la emisiunea The Daily Show. in punctul culminant al interviului, raspunsul matur dat de Malala l-a uimit pe Jon Stewart, realizatorul emisiunii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )