Libnet.ro
UNICEF

05:45

Elevul din Craiova acuzat de propaganda terorista in favoarea ISIS a facut un apel socant pe Facebook: Scoateti-le ochii cu un cutit! Executati-i cu un AK 47!

Adevărul Adevărul,
Elevul din Craiova acuzat de propaganda terorista in favoarea ISIS a facut un apel socant pe Facebook: Scoateti-le ochii cu un cutit! Executati-i cu un AK 47!

Luigi Constantin Boicea, acuzat de propaganda terorista, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru propaganda terorista. Sentinta data anul trecut in luna noiembrie de magistratii Curtii de Apel Craiova este definitiva. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, fotografiat intr-o ipostaza neobisnuita alaturi de o blonda intr-un restaurant din Craiova (FOTO)

In plin scandal in justitie, ministrul Tudorel Toader a fost surprins in ipostaze neobisnuite pentru acesta in timp ce se afla la un restaurant din Craiova. Acesta era insotit de o blonda de care parea foarte.

Fiul unei vedete din Italia, acuzat ca si-a batut menajera romanca, pentru ca nu i-a facut clatite

Claudio DAlessio, fiul cunoscutui interpret de muzica usoara Gigi DAlessio, a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca si-a agresat menajera, o romanca de 51 de ani. Claudio spune ca nu a facut decat s?.

Fiul unei celebritati din Italia, acuzat ca si-a batut menajera romanca. Motivul este HALUCINANT!

Claudiu dAlessio, fiul celebrului cantaret italian Gigi dAlessio, a fost trimis ]n judecata dupa ce a fost acuzat ca si-a batut menajera romanca. Romanca a facut un denunt in care sustine ca in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )