Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un elicopter militar din Republica Moldova ar fi fost doborat de o racheta, in Afganistan

B1 B1,
Un elicopter militar din Republica Moldova ar fi fost doborat de o racheta, in Afganistan

Un elicopter militar al unei companii din Republica Moldova ar fi fost doborat, sambata, in regiunea Helmand din Afganistan, scrie deschide. md. Potrivit informatiilor preliminare, este vorba despre un elicopter. continuă pe B1

Traian Basescu, despre unionistii din Republica Moldova: Mie unul mi-a ajuns pana in gat! Mi se pare ca m-au luat asa, de pacalici

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Conventia Romanilor de Pretutindeni, ca in Republica Moldova exista 6-7 partide unioniste, dar care nu reusesc sa ajunga la un numitor comun.

VIDEO Traian Basescu:Nu exista obiectiv mai mare acum pentru Romania decat unificarea cu Republica Moldova

Fostul presedinte roman Traian Basescu sustine ca dupa ce Romania si-a atins obiectivele privind aderarea la UE si NATO, nu exista un obiectiv mai mare decat reunificarea tarii cu Republica Moldova.

Ion Chicu: Republica Moldova a ajuns tara importatoare de produse agricole

Premierul Ion Chicu sustine ca Republica Moldova a ajuns la situatia in care din tara agricola a ajuns tara importatoare de produse agricole. Seful cabinetului de ministri catalogheaza aceasta situatie drept grava si sustine ca trebuie intreprinse actiuni ce ar dezvolta acest domeniu, inclusiv de a subventiona corespunzator sectorul, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )