Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Elon Musk trage un semnal de alarma cu privire la inteligenta artificiala. Mesajul postat de antreprenor pe Twitter

Adevărul Adevărul,
Elon Musk trage un semnal de alarma cu privire la inteligenta artificiala. Mesajul postat de antreprenor pe Twitter

Elon Musk si-a exprimat de-a lungul vremii mai multe teorii pesimistevizavi de evolutia inteligentei artificiale. Acum, insa, este pentru prima data cand a comparat-o cu Coreea de Nord. continuă pe Adevărul

Elon Musk: Inteligenta artificiala e mai periculoasa decat Coreea de Nord

Elon Musk si-a exprimat multe teorii pesimiste vizavi de evolutia inteligentei artificiale, dar este prima oara cand a comparat-o cu Coreea de Nord. Premisa din filmulTerminator se pare ca este mai probabila ca niciodata, avand in vedere cele mai recente declaratii postate pe Twitter de catre Elon Musk. Pe de-o parte, fondatorul Tesla face investitii [].

Cel mai bun jucator de Dota 2 a fost invins de inteligenta artificiala

Creatiile digitale bazate pe inteligenta artificiala sunt mai eficiente ca niciodata, avand in vedere ca au reusit sa invinga cel mai bun jucator de Dota 2. Elon Musk este una dintre cele mai reticente persoane cand vine vorba de inteligenta artificiala. in acelasi timp, face investitii importante in dezvoltarea sigura a unor astfel de tehnologii.

Cum poate influenta inteligenta artificiala campaniile de marketing

In prezent, multi dintre specialistii in marketing gestioneaza campaniile online pe care le desfasoara in baza propriei intuitii. De exemplu, folosirea bannerelor care anterior au livrat cel mai bine poate parea o decizie buna in momentul in care optimizati o campanie. Insa, inteligenta artificiala pate sa realizeze campanii de publicitate online mai bune decat cele pe care le fac oamenii, arata o analiza a RTB House.

Serviciile de resurse umane si inteligenta artificiala: Robotul scos din om

Acesta a fost anul inteligentei artificiale AI). De la zvonurile cu privire la automatizarea la locul de munca, la Forumul Economic Mondial de anul acesta si pana la discursul recent al lui Stephen Hawking referitor la posibilele beneficii neasteptate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )