Libnet.ro
UNICEF

14:00

Emil Boc: Daca vom avea in continuare gesturi iresponsabile, viata si locul de munca ale fiecaruia dintre noi sunt in pericol. Unde gaseste o persoana mai vulnerabila, aceasta boala face ravagii (VIDEO)

B1 B1,
Emil Boc: Daca vom avea in continuare gesturi iresponsabile, viata si locul de munca ale fiecaruia dintre noi sunt in pericol. Unde gaseste o persoana mai vulnerabila, aceasta boala face ravagii (VIDEO)

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a facut un apel la respectarea regulilor de protectie sanitara. Avem nevoie de solidaritate, de a ne strange ca natiune odata si a intelege pentru totdeauna ca nu. continuă pe B1

CIPRIAN DASCALU, BCR: Exista perspectiva ca ratingul sa fie mentinut si perspectivele imbunatatite daca vom avea o ajustare fiscala credibila

Exista perspectiva ca ratingul sa fie mentinut si perspectivele imbunatatite daca Romania va avea o ajustare fiscala credibila si graduala, considera economistul sef al BCR, Ciprian Dascalu. Acesta a precizat, ieri, intr-o intalnire online cu presa economica, ca nu crede ca agentiile de rating se vor precipita sa downgradeze Romania inainte de alegeri.

EMIL BOC: Orice primar din UE ar trebui sa gandeasca si sa actioneze verde

Emil Boc, primarul Cluj-Napoca, oras finalist in competitia pentru tiltul de Capitala europeana a inovarii 2020, a vorbit azi, la forumul anual Eurosfat, impreuna cu primarul orasului Leuven, Mohamed Ridouani, despre inovare, orase verzi, sustenabilitate si despre democratia aplicata in relatia cu cetatenii.

Alimentele care nu trebuie consumate inainte sa dormim. Ce probleme vom avea

O serie de alimente ce trebuie evitate inainte de culcare. Toata lumea stie ca nu este bine sa consume cafea inainte de a merge la culcare daca vrea sa doarma linistita. insa, mai sunt si alte alimente sau bauturi care ar trebui evitate la masa de seara daca nu vrei sa te trezesti in toiul .

Florin Roman (PNL): Imediat ce vom avea majoritate, o vom demite pe Renate Weber. Nu este Avocatul Poporului, ci este avocatul PSD

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat marti ca Renate Weber va fi demisa din functia de Avocat al Poporului dupa ce PNL va avea majoritate in parlament. Renate Weber ar urma sa fie d.

FLORIN ROMAN: Imediat ce vom avea majoritate, o vom demite pe Renate Weber

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat astazi ca imediat ce PNL va avea majoritate in Parlament o va demite pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului.

Tataru: Vom avea o crestere progresiva a cazurilor de COVID-19 si in urmatoarele zile Efectul restrictiilor, in urmatoarele doua-trei saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca si in urmatoarele zile Romania va avea o crestere progresiva a numarului de cazuri de COVID-19, iar efectele restrictiilor impuse de la 15 octombrie se vor vedea abia peste doua-trei saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )