Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alimentele care nu trebuie consumate inainte sa dormim. Ce probleme vom avea

Playtech Playtech,
Alimentele care nu trebuie consumate inainte sa dormim. Ce probleme vom avea

O serie de alimente ce trebuie evitate inainte de culcare. Toata lumea stie ca nu este bine sa consume cafea inainte de a merge la culcare daca vrea sa doarma linistita. insa, mai sunt si alte alimente sau bauturi care ar trebui evitate la masa de seara daca nu vrei sa te trezesti in toiul . continuă pe Playtech

Alimentele pe care trebuie sa le mananci cand te doare stomacul. Te vor face sa te simti mai bine

Bolile autoimune, alergiile, inflamatia cronica si depresia sunt doar cateva dintre bolile care pot avea legatura cu sindromul intestinului permeabil. O parte dintre substantele provenite din alimente si anumite bacterii si toxine ajung sa treaca dincolo de bariera intestinala, sa se inflirteze in fluxul de sange si sa cauzeze probleme in organism. Reparand intestinul, dam .

Alimentele care nu trebuie combinate niciodata. Nu ai voie sa le consumi la aceeasi masa

Cu toate ca in ultima vreme gusturile s-au rafinat, meniurile devenind din ce in ce mai sofisticate, multi dintre noi facem greseli mari cand vine vorba de alimentatie. Astfel, unele combinatii de alimente devin adevarate bombe calorice, care ar trebui evitate. Alimentele care nu trebuie combinate niciodata Nu multi sunt cei care pot rezista unui .

Alimentele care ne scurteaza viata, dar le mancam zi de zi. Ce boli periculoase nasc in corp

Ce alimente ne scruteaza viata? Iata ce trebuie sa nu mai introduci in meniul tau zilnic? Daca mananci anumite alimente zilnic risti sa te imbolnavesti. La ce trebuie sa fii mai atent si cu ce poti sa le inlocuiesti? Ce alimente ne scurteaza viata: nasc boli periculoase O dieta echilibrata, hidratarea si sportul zilnic stau .

Alimentele care tin depresia la distanta si te satura. Asta ar trebui sa manance toti romanii, zilnic

Alimentatia te poate ajuta si in perioade in care starea ta de spirit este extrem de scazuta. Ce ar trebui sa mananci zilnic pentru a tine departe depresia? Poti sa introduci foarte simplu alimentele in meniul tau de zi cu zi. Alimente care iti imbunatatesc considerabil starea de spirit O alimentatie corecta, hidratarea corespunzatoare si .

Alimentele care nu se combina niciodata cu laptele. Ce se intampla daca le mananci impreuna, de fapt

Cat priveste mancarea, la nivel de teorie ar trebui sa mancam cat sa traim, dar alimentatia corecta si delicioasa este insa o arta. Astfel ca nu oricine este capabil sa faca combiatii gustoase si cu atat mai putini sunt cei care fac alegeri sanatoase in dieta lor. Alimentele care nu se combina niciodata cu laptele .

Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor. Imunitatea creste rapid

Poate nu stiai, dar beneficiile oferite de ceapa verde sunt multiple. Pierzi in greutate, previne inmultirea celulelor canceroase, promoveaza sanatatea digestiva. Iata detaliile, pe larg. Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor Ceapa verde este unul dintre medicamentele oferite de natura. Ea se poate consuma fara limite: adaugata generos in salate, in mancaruri si ciorbe, .

Marele secret al Simonei Halep. Chiar ea a facut dezvaluirea pe care trebuie s-o stie toata lumea

Simona Halep, jucatoarea de tenis romanca, a dezvaluit reteta succesului sau. Este vorba despre munca, munca, si iar munca, chiar atunci cand simti ca nu mai poti. Astfel, secretul este sa iti dozezi efortul, astfel incat sa rezisti cat mai mult timp uzurii. Si chiar daca ai gresit, trebuie sa continui sa faci perfect. Marele .

Este oficial! Restaurantele, teatrele si cinematografele se redeschid. Care sunt noile conditii pe care trebuie sa le respectam

Vesti bune pentru cetateni, dar si pentru angajatii din HoReCa. Potrivit ultimelor informatii transmise de autoritati, restaurantele, teatrele si cinematografele vor fi redeschise. Astfel, rugamintile si presiunile facute asupra Guvernului au dat rezultate si mii de angajati vor putea merge din nou la munca. Care sunt noile masuri restrictive impuse de autoritati in urma deciziilor .

20 de alimentele sanatoase care te ingrasa si nu stiai. Greseala pe care o faci inainte sa le mananci

Multe dintre dietele de pe internet iti interzic o serie de alimente si iti recomanda, pe de alta parte, sa consumi anumite preparate, fructe sau legume. Nutritionistii, insa, trag un semnal de alarma si explica de ce unele alimente sunt sanatoase, dar te pot ingrasa si cum sa te feresti de ele. Aceasta este greseala .

Regulile pe care trebuie sa le respecte partidele politice in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie 2020 si, la fel ca alegerile locale, se vor desfasura intr-un context dificil cauzat de pandemia de coronavirus, prin urmare si regulile pe care partidele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )