Libnet.ro
UNICEF

07:15

Eminem a dezvaluit coperta albumului The Marshall Mathers LP 2!

Devorator Monden Devorator Monden,
Eminem a dezvaluit coperta albumului The Marshall Mathers LP 2!

Va mai amintiti coperta albumului The Marshall Mathers LP lansat de Eminem in 2000 foto jos)? Artistul era infatisat stand pe prispa unei case in apropiere de umbra unui copac imens, coperta fiind realizata in stil vintage. Coperta viitorului material in acelasi stil vintage, intitulat pe scurt MMLP2, nu se diferentiaza foarte mult de cea . continuă pe Devorator Monden

Gabriella Cilmi a dezvaluit clipul single-ului Symmetry + coperta si tracklistul albumului The Sting!

Artista australiana de origine italiana care ne incanta in trecut cu piesa Sweet About Me revine in atentia noastra cu un nou single, al carui videoclip a avut premiera pe 17 septembrie. In afara de asta,Gabriella Cilmi isi va lansa pe patru noiembrie cel de-al treilea material din cariera, The Sting. Acesta va fi primul .

Mary J. Blige a dezvaluit tracklistul albumului de Craciun- A Mary Christmas!

Celebra cantareata americana le ofera fanilor sai poate cel mai frumos cadou in apropierea sarbatorilor si anume un album compus integral din piese de Craciun. Intitulat A Mary Christmas, materialul urmeaza a fi lansat pe 15 octombrie. Mary J. Blige a lucrat la acest album in colaborare cu producatorul David Foster, premiat cu Grammy, care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )