Libnet.ro
UNICEF

06:45

Emisiunea PLAYTECH Testam telefoanele cu cea mai buna stabilizare optica si Oculus Rift

Playtech Playtech,
Emisiunea PLAYTECH Testam telefoanele cu cea mai buna stabilizare optica si Oculus Rift

Emisiunea PLAYTECH de pe8 noiembrie testamtelefoane cu stabilizare optica si punem o vedeta sa traiasca in lumea realitatii virtuale de la Oculus Rift. Vom fi pe Prima TV duminica de la ora 13. in episodul sapte al emisiunii PLAYTECH, debutam in realitatea virtuala cu Oculus Rift si Ioana Petric, prezentatoare alaturi deAlex Bogdan a emisiunii Cronica Carcotasilor de la Prima TV. Nu avem inca ochelari de realitate virtuala ca sa ne cufundam cand vrem in lumi imaginare, dar putem recupera []. continuă pe Playtech

Victor Ponta: Calin Popescu Tariceanu, cea mai buna varianta de premier

Victor Ponta a anuntat ca cea mai buna solutie pentru functia de prim-ministru, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, este Calin Popescu Tariceanu. Premierul a precizat ca Tariceanu va putea.

Ponta: Am propus si consider ca cea mai buna solutie de premier e Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a declarat ca l-a propus in functia de prim-ministru pe Calin Popescu Tariceanu, sustinand ca ar fi cea mai buna alegere.

Mario Coletti, Geometry Global: Brandul reprezinta cea mai buna banca de date

Brandul reprezinta cea mai ridicata forma de comprimare a datelor, iar magazinul este o banca de date pe care orice retailer trebuie sa o utilizeze, a declarat Mario Coletti, channel planning director Geometry Global in cadrul conferintei retailArena.

Cea mai noua metoda de plata este mai simpla si decat Apple Pay

Nymi este o bratara care vrea sa faca platile mai usoare ca oricand, folosindu-se de ritmul tau cardiac pentru a-ti verifica identitatea. La momentul in care a fost implementata, plata cu cardul bancar era cea mai simpla metoda existenta pe piata. Lucrurile s-au schimbat intre timp, majoritatea oamenilor au acum mai mult de un singur card bancar, iar metode precum Apple Pay sunt prezentate ca niste alternative mult mai simple. Apple Pay nici nu a apucat sa fie adoptata de [].

Aceasta poate fi cea mai buna veste de la Samsung: Galaxy S4 ar primi Android 5.0 Lollipop

Android 5. 0 Lollipop va ajunge pe cele mai noi dispozitive, dar Samsung vrea sa il ofere si pe Galaxy S4. Android 5. 0 Lollipop este cea mai mare schimbare adusa acestui sistem de operare in ultimii ani, iar actualizarea nu tine doar de hardware, ci si de optimizarea facuta de companie. Samsung Galaxy S4 a fost lansat la inceputul anului 2013, au trecut cele 18 luni in care companiaar fi trebuit sa asigure actualizari, dar se pare ca va face o [].

TENIS Doi romani in top 25 la dublu. La simplu cea mai buna clasare e locul 127

Daca in tenisul feminin, Romania a urcat mult in top prin rezultatele exceptionale ale Simonei Halep, la simplu masculin lucrurile stau mult mai prost.

Noua tastatura Swype pentru iOS 8 devine mai buna pentru romani si unguri

La cateva luni dupa lansarea iOS 8, cu suport pentru tastaturi virtuale de la terti, Swype primeste un update lansat parca special pentru romani si unguri. in urma cu aproape doua luni clasificam tastatura virtuala Flesky pentru iOS 8 ca fiind cea mai buna pentru romani. Respectivul calificativ favorabil se datora in mare parte faptului ca era printre singurele tastaturi virtuale predictive cu suport pentru frumoasa noastra limba. Acum, se pare ca situatia s-a schimbat semnificativ. Swype, una dintre cele [].

Cea mai buna camera foto de pe Nokia Lumia: test intre cele mai bune si cele mai ieftine

Desi multi sunt de parere ca nu este bine sa compari mere cu pere, cei de la TechRadar au comparat NokiaLumia 930 vs Lumia 1020 vs Lumia 635 vs Lumia 530. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi isi folosesc telefonul ca pe aparatul foto principal cu care fac fotografii in concediu, un astfel de test este mai mult decat relevant. Pentru ca nu ne permitem toti smartphone-uri high-end cu abilitati de captura exemplare, este bine sa stim [].

Cum sa faci cea mai buna prajitura cu dovleac

E de sezon si e foarte potrivita pentru acest sfarsit de saptamana. O poti prepara impreuna cu cei mici si astfel va veti bucura de un delicios desert.

Cea mai scumpa casa din SUA, scoasa la vanzare

Cea mai scumpa casa din Statele Unite a fost scoasa la vanzare. Imobilul costa 195 de milioane de dolari, are 12 dormitoare si 23 de bai. Suprafata construita este aproape 5 mii de metri patrati si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )