Libnet.ro
UNICEF

15:15

Emmanuel Macron si Angela Merkel lauda relansarea sistemului franco-german

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Emmanuel Macron si Angela Merkel lauda relansarea sistemului franco-german

Presedintele francez Emmanuel Macron si prim-ministrul german Angela Merkel au laudat ieri relansarea sistemului franco-german conceput pentru avansarea Europei, la summitul de la Bruxelles, in timp ce Marea Britanie se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel si-a exprimat sustinerea pentru reformele Uniunii Europene propuse de catre Emmanuel Macron

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si-a afirmat deschiderea fata de posibilitatea infiintarii unui minister de finante european si a unui buget comun al zonei euro, exprimandu-si sustinerea conditionata pentru una din principalele propuneri ale lui Emmanuel Macron, relateaza publicatia Financial Times.

Angela Merkel si-a exprimat sustinerea pentru reformele Uniunii Europene propuse de Emmanuel Macron

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si-a afirmat deschiderea fata de posibilitatea infiintarii unui minister de finante european si a unui buget comun al zonei euro, exprimandu-si sustinerea conditionata pentru una din principalele propuneri ale lui Emmanuel Macron, relateaza Financial Times.

Emmanuel Macron, despre reconstruirea UE dupa Brexit: Cand Franta si Germania comunica la unison, Europa poate avansa

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si-au exprimat dorinta ferma de a conduce procesul de relansare a Uniunii Europene dupa Brexit.

UPDATE Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va veni in vizita in Romania in perioada urmatoare

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va venit in vizita in Romania in perioada urmatoare, au declarat pentru Agerpres reprezentantii Administratiei Prezidentiale, in contextul intalnirii pe care Macron a avut-o cu presedintele roman Klaus Iohannis la Bruxelles.

Emmanuel Macron se angajeaza la Sorbona sa prezinte la ONU, in septembrie, un pact mondial pentru mediu

Emmanuel Macron s-a angajat sa prezinte in septembrie, la ONU, proiectul unui pact mondial pentru mediu, prezentat sambata la Paris de juristi, personalitati politice, experti si activisti ecologisti, in vederea unei consolidari a dreptului mediului, relateaza News. ro.

Richard Ferrand, un apropiat al lui Emmanuel Macron, ales la conducerea grupului parlamentar al Republique en marche

Richard Ferrand, un deputat din Finistere si un apropiat al lui Emmanuel Macron, a fost ales, fara vreo surpriza, presedinte al grupului La Republique en marche LREM) in Adunarea Nationala, a anuntat partidul majoritar, reunit sambata intr-un seminar, relateaza Reuters.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va veni in vizita in Romania in perioada urmatoare

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va venit in vizita in Romania in perioada urmatoare, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale.

VIDEO. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron: impreuna cu Iohannis, pentru a gasi solutii comune

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a scris vineri, pe Twitter, despre intrevederea avuta cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, ca discuta cu acesta pentru a gasi solutii comune.

Emmanuel Macron, pe Twitter: Impreuna cu @KlausIohannis pentru a gasi solutii comune. Europa trebuie sa fie puternica si nu divizata

Presedintele francez Emmanuel Macron afirma vineri, intr-o postare pe contul oficial de Twitter, ca lucreaza impreuna cu omologul sau roman Klaus Iohannis pentru a gasi solutii comune, subliniind ca Europa trebuie sa fie puternica si nu divizata.

Emmanuel Macron vine in Romania, la invitatia lui Klaus Iohannis

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis de a vizita Romania, a anuntat, vineri, ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )