Libnet.ro
UNICEF

07:45

Emmanuel Macron, bombardat cu mesaje dupa ce numarul sau de telefon a ajuns pe internet

Adevărul Adevărul,
Emmanuel Macron, bombardat cu mesaje dupa ce numarul sau de telefon a ajuns pe internet

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a primit zeci de mesaje, dintre care unele nu tocmai magulitoare, dupa ce unul dintre numerele sale de telefon mobil a fost publicat pe internet, relateaza Politico, citand publicatia Challenges. continuă pe Adevărul

Macron, asaltat cu apeluri si mesaje jignitoare dupa ce numarul sau de telefon a aparut pe internet

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost asaltat cu mesaje jignitoare si apeluri telefonice dupa ce unul dintre numerele sale de telefon a fost publicat pe internet, scrieThe Telegraph, citand consiliei prezidentiali.

Numarul de telefon al presedintelui Frantei a ajuns pe internet. Ce mesaje a primit Emmanuel Macron

Numarul de telefon privat al lui Emmanuel Macron a ajuns pe internet, dupa ce telefonul unui jurnalist a fost furat. Acesta avea in agenda telefonului sau numarul pe care presedintele Frantei il.

Numarul de telefon al lui Emmanuel Macron a ajuns pe internet. Cum a fost posibil un astfel de lucru

Liderul Frantei, Emmanuel Macron, a fost contactat in cateva zile de o multime de persoane necunoscute, care si-au exprimat aprecierea fata de el sau i-au adresat mesaje nu tocmai prietenoase. Acest.

Emmanuel Macron a semnat legea moralizarii vietii publice si a increderii cetatenilor in viata politica

Emmanuel Macron a semnat, vineri, 15 septembrie, in direct la TV legea moralizarii vietii publice si a increderii cetatenilor in viata politica, promisiunea principaladin campania.

Imagini inedite de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte : Cum arata cuplul prezidential francez in fata altarului (VIDEO)

Povestea de dragoste a cuplului prezidential francez, Emmanuel Macron si Brigitte Trogneux au facut deliciul tuturor, picanteriile privind relatia lor, precum diferenta de varsta nefiind un impediment pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )