Libnet.ro
UNICEF

15:16

Imagini inedite de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte : Cum arata cuplul prezidential francez in fata altarului (VIDEO)

B1 B1,
Imagini inedite de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte : Cum arata cuplul prezidential francez in fata altarului (VIDEO)

Povestea de dragoste a cuplului prezidential francez, Emmanuel Macron si Brigitte Trogneux au facut deliciul tuturor, picanteriile privind relatia lor, precum diferenta de varsta nefiind un impediment pentru. continuă pe B1

Imagini surprinzatoare de la nunta lui Brigitte Trogneux cu Emmanuel Macron - VIDEO

Brigitte avea 39 de ani si era casatorita, inca din anul 1974, cand l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, potrivit vanityfair. fr. Despre povestea lor de iubire s-a mai vorbit, dar ceea ce a ramas ascuns,.

Video surprinzator de la nunta lui Brigitte Trogneux cu Emmanuel Macron

Avea 39 de ani si era casatorita, inca din anul 1974, cu bancherul Andre-Louis Auziere, cand l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, cel care avea sa devina peste ani sotul si marea iubire a vietii ei. Nici barierele legate de diferenta de varsta, nici faptul ca el era elevul ei n-au contat si n-au stat in fata iubirii lor. Azi, cand el este Presedintele Frantei, aceste amanunte atarna greu si sunt puncte sensibile pentru amandoi.

Emmanuel Macron a semnat legea moralizarii vietii publice si a increderii cetatenilor in viata politica

Emmanuel Macron a semnat, vineri, 15 septembrie, in direct la TV legea moralizarii vietii publice si a increderii cetatenilor in viata politica, promisiunea principaladin campania.

VIDEO Emmanuel Macron promulga in direct legile moralizarii vietii publice, dupa un scenariu a la Donald Trump, fara precedent in Franta

Promulgarea legii moralizarii vietii politice, un proiect - far al inceputului de mandat al lui Emmanuel Macron, a fost transmisa in direct, un lucru fara precedent in Franta, dupa un scenariu american, in care seful statului a semnat in fata presei cele doua texte, relateaza News. ro citand Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )