Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cozmin Gusa: Klaus Iohannis trebuie sa prezinte un proiect de relevanta pentru marile puteri

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa: Klaus Iohannis trebuie sa prezinte un proiect de relevanta pentru marile puteri

Consultatul politic Cozmin Gusa a declarat, vineri, la Realitatea TV, ca presedintele Klaus Iohannis ar putea sa profite de faptul ca nu mai are, in prezent, legaturi cu niciun partid politic si sa construiasca un proiect intern cu relevanta pentru marile puteri ale lumii. Aceasta strategie l-ar ajuta pe seful statului sa-si mentina statutul pe care si l-a dobandit pe plan international in ultima perioada, considera Gusa. continuă pe Adevărul

Cozmin Gusa: Unirea Romania - Moldova, oportunitate si necesitate geopolitica! Ro+Md=RO!

Analistul politic Cozmin Gusa prezinta, pe site-ul tracknews. ro, o schita a unui posibil proiect de unire a Romaniei cu Republica Moldova, care apare azi in sfarsit ca o oportunitate si necesitate geopolitica.

Klaus Iohannis, mesaj catre Regele Felipe: Curtea Internationala impotriva Terorismului, o necesitate

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, in urma atacurilor teroriste care au avut loc joi, context in care subliniaza ca demersul privind.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care.

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru.

Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Decorata de regi si presedinti si cu peste un deceniu de activitate in Serviciul de Protectie si Paza, Delia Dinu este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. Nelipsita la fiecare eveniment.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )