Libnet.ro
UNICEF

10:30

Emotii pentru Cristian Adomnitei, seful CJ Iasi. Curtea de Apel Iasi a amanat pentru joi pronuntarea deciziei, dupa ce DNA a cerut arestarea liderului liberal

Adevărul Adevărul,
Emotii pentru Cristian Adomnitei, seful CJ Iasi. Curtea de Apel Iasi a amanat pentru joi pronuntarea deciziei, dupa ce DNA a cerut arestarea liderului liberal

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi si ex-ministru al Educatiei in perioada aprilie 2007 - octombrie 2008, cercetat in prezent sub control judiciar intr-un dosar de fraudare a banilor institutiei, va afla joi, 14 mai, decizia definitiva a Curtii de Apel Iasi, ca urmare a contestatiei procurorilor DNA, care cer arestarea preventiva a liderului liberalilor ieseni. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri: Cristian Adomnitei, seful CJ Iasi, turnat chiar de fina primarului Nichita

Letitia Popa, fina primarului Gheorghe Nichita si patroana firmei de la care Consiliul Judetean a achizitionat pe hartie sute de albume de prezentare, a recunoscut mai multe ilegalitati comise de angajatii Consiliului Judetean in dosar in care Cristian Adomnitei seful CJ Iasi) a fost pus sub control judiciar.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla miercuri daca va ajunge dupa gratii

Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi, va afla miercuri daca ajunge dupa gratii. Magistratii de la Curtea de Apel Iasi vor judeca recursul procurorilor de la filiala locala a DNA impotriva masurii.

DNA vrea arest pentru seful CJ Iasi. Cristian Adomnitei, nemultumit si el de controlul judiciar impus de judecatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au contestat decizia Tribunalul Iasi prin care s-a dispus ca presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, Cristian Adomnitei, sa fie cercetat sub control judiciar. La randul lor, procurorii cer arestarea presedintelui CJ.

Cristian Adomnitei a lasat pe masa sa de lucru un document necesar in ancheta procurorilor care i-au perchezitionat biroul

Procurorii care au perchezitionat biroul lui Cristian Adomnitei au gasit un document prin care se ofereau explicatiile necesare angajatilor de la Serviciul de Audit Intern, noteaza cei de la Buna Ziua Iasi. Mai.

Alina Gorghiu: in cazul unei decizii privative de libertate, Cristian Adomnitei va fi suspendat din partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca presedintele CJ Iasi Cristian Adomnitei, aflat sub control judiciar, va fi suspendat din partid daca in cazul sau va fi luata o decizie privativa de.

Purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Podasca: Liderii PNL dau explicatii penibile cu privire la sanctionarea lui Cristian Adomnitei

Gabriela Podasca, purtatoarea de cuvant a PSD, sustine ca presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, ar trebui suspendat din PNL si califica explicatiile liberalilor cu privire la acest.

PSD ii cere Alinei Gorghiu sa il suspende pe Cristian Adomnitei din functiile politice

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Podasca, a anuntat ca PSD ii solicita co-presedintelui PNL Alina Gorghiu suspendarea din toate functiile politice a presedintelui CJ Iasi, Cristian Adomnitei, avand in vedere ca acesta este cercetat sub control judiciar intr-un caz de coruptie.

PSD cere capul lui Cristian Adomnitei

Liberalii il protejeaza pe Cristian Adomnitei, cercetat intr-un dosar de coruptie. Cel putin asta sustin social democratii, care au dat exemplu din partidul lor:Gheorghe Nichita, primarul din Iasi,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )