Libnet.ro
UNICEF

13:15

Energy Holding pierde irevocabil despagubiri de 250 milioane euro in procesul cu Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Energy Holding pierde irevocabil despagubiri de 250 milioane euro in procesul cu Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza in cererea formulata de Energy Holding, prin care traderul solicita despagubiri de 250 milioane euro de la Hidroelectrica pentru denuntarea de catre administratorul judiciar a contractului de vanzare de energie, informeaza un comunicat al casei de insolventa. continuă pe Ziarul Bursa

Energy Holding a pierdut definitiv procesul cu Hidroelectrica, prin care a cerut despagubiri de 250 milioane euro

Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza companiei de stat Hidroelectrica in procesul cu traderul Energy Holding, controlat de Bogdan Buzaianu, prin care traderul solicita despagubiri de 250 milioane euro de la Hidroelectrica pentru denuntarea contractului de vanzare energie, a anuntat marti fostul administrator judiciar, Euro Insol.

Energy Holding a pierdut procesul cu Hidroelectrica, prin care a cerut despagubiri de 250 milioane euro. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza companiei de stat Hidroelectrica in procesul cu traderul Energy Holding, controlat de Bogdan Buzaianu, prin care traderul solicita despagubiri de 250 milioane euro de la Hidroelectrica pentru denuntarea contractului de vanzare energie, a anuntat marti fostul administrator judiciar, Euro Insol, potrivit News. ro.

Armata a cumparat 12 noi vehicule blindate pe platforma transportoarelor Piranha pentru 42 de milioane de euro

Armata Romana a semnat un contract de 190 de milioane de lei circa 42 milioane euro) cu General Dynamics European Land Systems - Mowag pentru 12 derivate pe sasiu TBT 8x8 PIRANHA III C ce ar urma sa alature celor 31 de transportoare Piranha din dotarea Batalionului 26 Infanterie Craiova. Cele 12 noi blindate sunt sisteme derivate - puncte de comanda mobile, aruncatoare de calibre mari, tractoare de evacuare-reparatii, vehicule de evacuare medicala, vehicule de cercetare CBRN - si vin in completarea vehiculelor de lupto deja in dotare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )