Libnet.ro
UNICEF

01:05

Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni va fi ridicata miercuri de la locul accidentului, in functie de conditiile meteo

B1 B1,
Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni va fi ridicata miercuri de la locul accidentului, in functie de conditiile meteo

Epava avionului prabusit luni in Muntii Apuseni, accident in urma caruia si-au pierdut viata doua persoane, va fi ridicata miercuri, daca vremea va permite acest lucru, a declarat, marti, procurorul general. continuă pe B1

Cum a gasit un padurar epava avionului inaintea autoritatilor

Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni la granita judetelor Cluj, Alba si Bihor a fost gasita la altitudinea de 1. 600 de metri, dupa mai bine de cinci ore, de catre un padurar, pe numele sau Todea Avramut. Acesta, dupa ce a identificat locul dezastrului inaintea autoritatilor, a directionat si echipajele de urgenta pentru a acorda primul ajutor ranitilor.

Procuror: Avionul prabusit in muntii Apuseni NU avea cutie neagra

Avionul prabusit in muntii Apuseni NU avea cutie neagra, ci doar alte aparate de bord, potrivit procurorului Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, a declarat Dana Grecu in editia de marti seara a.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale sustin ca locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost stabilit pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata.

IMAGINI CUTREMURATOARE cu epava avionului care a aterizat fortat in munti

Primele imagini de la locul accidentului de avion din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o studenta, iar alte cinci persoane au fost ranite, au fost realizate de o echipa .

VIDEO Imagini cu avionul BN 2A-27 dupa accidentul din muntii Apuseni

Asociatia Pompierilor Voluntari Abrud, judetul Alba, a postat miercuri pe YouTube imagini video cu avionul care a aterizat fortat luni in muntii Apuseni. In imagini se poate vedea epava avionului pe timp de noapte si resturile din jurul aeronavei.

Marturia impresionanta a unui localnic din zona avionului prabusit. Ranitii strigau de durere. Cu toata tehnologia asta, i-am gasit noi

Gheorghe Giurgiu, un localnic de 33 de ani din satul Pietreasa Alba), unul dintre localnicii care au ajuns primii la locul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, i-a ajutat pe raniti si i-a imbracat cu hainele.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Surse: STS ar fi gresit coordonatele

Update - Potrivit unor surse ale Antena 3, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat gresit locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii.

ROMATSA a dat publicitatii primul raport oficial in cazul tragediei aviatice din Muntii Apuseni

ROMATSAa facut public primul raport privind tragedia aviatica din Muntii Apuseni. in document sunt detaliate, cronologic, toate activitatile ROMATSA si ISU, dar si informatiile gresite privind.

Primele rezultate ale autopsiilor facute in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Medicii legisti au stabilit cauza mortii pilotului Adrian Iovan si a studentei care se afla in avionul cazut in Muntii Apuseni. Adrian Iovan a murit in urma unui soc traumatic, combinat cu un soc hipotermic,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )