Libnet.ro
UNICEF

22:30

Era sa moara din cauza doctorilor. Ce obiect au uitat in ea, dupa o operatie. S-a prins de hartia igienica pe care o foloseam

Antena3 Antena3,
Era sa moara din cauza doctorilor. Ce obiect au uitat in ea, dupa o operatie. S-a prins de hartia igienica pe care o foloseam

Michelle Doig-Collins, o mama din California, si-a operat uterul si a fost la un pas de moarte din cauza unui obiect uitat de medici in ea. Femeia s-a simtit tot mai rau si a mers la un control,. continuă pe Antena3

EasyJet estimeaza un declin al profitului anual de 29%, din cauza atacurilor teroriste si a Brexitului

EasyJet, operatorul birtanic low-cost, estimeaza un declin de pana la 29% al profitului in anul fiscal incheiat la sfarsitul lui septembrie, din cauza atacurilor teroriste din Europa care au redus rezervarile de bilete si a deprecierii lirei sterline,.

Turcia anunta suspendarea a 12.801 de politisti din cauza presupuselor legaturi cu Gulen

Autoritatile turce au suspendat 12. 801 politisti din serviciul activ, a anuntat politia nationala astazi, din cauza presupuselor legaturi cu reteaua clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca ar fi fost in spatele loviturii de stat esuata din iulie, relateaza Reuters.

Inspectia Muncii ancheteaza cazul femeii care a murit luni in Vaslui din cauza exploziei unei rasnite de cafea

Inspectoratul Teritorial de Munca Vaslui a inceput, marti, o ancheta in cazul vanzatoarei de 43 de ani, care a murit in urma exploziei unei rasnite de cafea, pentru a se stabili daca a fost un accident de munca, primele verificari aratand ca nu era angajata, transmite News. ro.

Eurodeputatul britanic si-a revenit dupa ce a fost in STARE CRITICA din cauza unui coleg care l-a LOVIT cu PUMNUL chiar la sediul Parlamentului European (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Eurodeputatul UKIP Steven Woolfe si-a revenit dupa altercatia din Parlamentul European, transmitand de la spital ca se simte bine, Tomografia a aratat ca nu exista niciun cheag la nivelul.

Robbie Williams, acuzat de rasism de catre rusi din cauza celei mai noi piese. Piesa mea nu este despre Vladimir Putin (VIDEO)

Robbie Williams poate sa-si ia adio de la concertele din Rusia. Asta dupa ce a lansat noua lui piesa, numita Party Like a Russian Sa petreci ca un rus), fiind acuzat de rasism de catre.

Ce bun pretios l-a adus in atentia ANI pe ministrul energiei, din cauza ca nu a dorit sa-l declare: Un site pe care l-a inchiriat cu 791.500 lei catre un off-shore

Ministrul energiei Victor Grigorescu sustine ca bunul mobil pretios pe care nu l-a putut declara pana acum din motive de confidentialitate este un site. L-a inchiriat de doua ori, cateva luni, cu 791. 500 de lei. Este o platforma online dedicata politicilor europene, dupa cum a declarat Grigorescu la sfarsitul sedintei de Guvern de miercuri, intrebat de jurnalisti daca a intrat in legatura cu Agentia Nationala de Integritate ANI), care a inceput o investigatie asupra averii ministrului. Declaratia de miercuri a ministrului ridica noi semne de intrebare. Vezi in text care sunt acestea. Guvernul nu a transmis niciun punct de vedere legat de investigatia ANI asupra ministrului energiei, in ciuda insistentelor indelungate ale HotNews. ro.

Spun ca e OBIECTIV MILITAR. SCANDAL din cauza lui Klaus Iohannis la repetitia cu public de la Ateneul Roman: E presedintele in sala si nu mai e loc!

La Ateneul Roman a avut loc o repetitie cu public, la care a participat si Klaus Iohannis, dar care s-a lasat si cu scandal. Dupa ce seful statului a intrat in sala, fortele de ordine nu au mai.

Victor Ponta, mesaj virulent: Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care scrie intr-un mesaj pe Facebook ca au imunitate absoluta doar pentru ca sunt tehnocrati. Va.

Atentionare de calatorie Grecia: Zboruri ale companiei Olympic Air vor fi anulate din cauza unei greve

Asociatia Panelena a Specialistilor in Telecomunicatii din cadrul Serviciului Aviatiei Civile, a anuntat, miercuri, declansarea unei greve care va continua pana sambata, inclusiv, informeaza un comunicat al MAE.

Piperea, Rominsolv: RADET pierde 20 de milioane de euro pe an, din cauza infrastructurii invechite

ACTUALIZARE Executivul a creat, ieri, printr-o Ordonanta de urgenta, un mecanism financiar prin care se stabileste ca sumele alocate din bugetele locale in scopul acoperirii diferentei de pret pentru producerea energiei termice in sistem centralizat ajung la furnizorul de combustibil, se mentioneaza intr-un comunicat al Guvernului. --------- Tribunalul Bucuresti a admis, ieri, cererea de intrare in insolventa a Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET), administrator judiciar fiind desemnat provizoriu Rominsolv SPRL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )