Libnet.ro
UNICEF

01:06

Erdogan a manifestat un gest de conciliere fata de manisfestanti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Erdogan a manifestat un gest de conciliere fata de manisfestanti

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a schitat, vineri, un gest de conciliere fata de manifestantii care ii solicita demisia, dupa un nou indemn al oficialilor europeni la incetarea violentelor fata de protestele pasnice, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul turc AVERTIZEAZA: Rabdarea Guvernului are limite!.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat duminica, la Ankara, ca rabdarea Guvernului sau are limite, in a zecea zi a unor manifestatii care reclama demisia sa, relateaza Mediafax. Noi suntem rabdatori, suntem intotdeauna rabdatori, dar rabdarea noastra are limite, a declarat Erdogan in fata catorva mii de sustinatori, la sosirea pe aeroportul din Ankara. Noi nu dam socoteala unor grupari marginale, ci in fata natiunii . Natiunea ne-a adus la putere si ea este singura care ne .

Premierul turc refuza sa cedeze in fata protestelor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan, aflat in Tunisia, a refuzat sa cedeze in fata manifestatiilor din tara sa si a acuzat o organizatie terorista, precum si sapte cetateni straini, arestati, de participare la amplele protestele care zguduie Turcia de sase zile, transmite AFP.

Sultanul Erdogan, de neinduplecat: premierul turc merge inainte cu demolarea parcului Gezi, in ciuda protestelor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a declarat joi, la Tunis, ca guvernul sau va merge inainte cu controversatul plan de a demola parcul Gezi din centrul Istanbulului, in ciuda protestelor sangeroase care au avut loc in ultima saptamana in toata tara, noteaza Russia Today si Reuters.

Premierul turc le-a cerut manifestantilor sa inceteze imediat protestele antiguvernamentale

Primul-ministru turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut, vineri, manifestantilor sa inceteze manifestatiile. Reintors in tara,Erdogan a cerut chiar de pe aeroport oprirea protestelor deoarece si-au.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan: lider de succes sau dictator?

Influent, popular, dar si controversat, aceasta este imaginea premierului Recep Tayyip Erdogan. In timp ce este laudat pentru cresterea economica fara precedent a Turciei, din timpul celor zece ani de mandat, este totodata blamat pentru restrangerea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )