Libnet.ro
UNICEF

10:01

Premierul turc AVERTIZEAZA: Rabdarea Guvernului are limite!.

România Liberă România Liberă,
Premierul turc AVERTIZEAZA: Rabdarea Guvernului are limite!.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat duminica, la Ankara, ca rabdarea Guvernului sau are limite, in a zecea zi a unor manifestatii care reclama demisia sa, relateaza Mediafax. Noi suntem rabdatori, suntem intotdeauna rabdatori, dar rabdarea noastra are limite, a declarat Erdogan in fata catorva mii de sustinatori, la sosirea pe aeroportul din Ankara. Noi nu dam socoteala unor grupari marginale, ci in fata natiunii . Natiunea ne-a adus la putere si ea este singura care ne . continuă pe România Liberă

Erdogan: Noi suntem rabdatori, dar si rabdarea noastra are limite

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat duminica, la Ankara, ca rabdarea Guvernului sau are limite, in a zecea zi a unor manifestatii care reclama demisia sa, relateaza AFP, conform Mediafax. Noi.

Premierul turc refuza sa cedeze in fata protestelor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan, aflat in Tunisia, a refuzat sa cedeze in fata manifestatiilor din tara sa si a acuzat o organizatie terorista, precum si sapte cetateni straini, arestati, de participare la amplele protestele care zguduie Turcia de sase zile, transmite AFP.

Sultanul Erdogan, de neinduplecat: premierul turc merge inainte cu demolarea parcului Gezi, in ciuda protestelor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a declarat joi, la Tunis, ca guvernul sau va merge inainte cu controversatul plan de a demola parcul Gezi din centrul Istanbulului, in ciuda protestelor sangeroase care au avut loc in ultima saptamana in toata tara, noteaza Russia Today si Reuters.

UPDATE Turcia, a 10-a zi de proteste: Manifestantii, asteptati din nou in strada duminica seara. / Premierul Erdogan: Nu dam socoteala unor grupuri marginale, rabdarea noastra are limite

Politia turca a utilizat gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa aproximativ 5. 000 de manifestanti in centrul Ankarei noaptea trecuta, cand miscarea de contestare a regimului islamo-conservator a intrat in cea de-a zecea zi. Sute de politisti au utilizat in mod abundent gaze lacrimogene cu scopul de a-i disloca pe protestatari, care au blocat traficul rutier si au refuzat sa paraseasca Piata centrala Kizilay, scena manifestatiilor antiguvernamentale ce au loc de peste o saptamana. UPDATE ora 20:17): Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat duminica, la Ankara, ca rabdarea Guvernului sau are limite, in a zecea zi a unor manifestatii care reclama demisia sa. Noi suntem rabdatori, suntem intotdeauna rabdatori, dar rabdarea noastra are limite, a declarat Erdogan in fata catorva mii de sustinatori, la sosirea pe aeroportul din Ankara. Noi nu dam socoteala unor grupari marginale, ci in fata natiunii.

Premierul turc le-a cerut manifestantilor sa inceteze imediat protestele antiguvernamentale

Primul-ministru turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut, vineri, manifestantilor sa inceteze manifestatiile. Reintors in tara,Erdogan a cerut chiar de pe aeroport oprirea protestelor deoarece si-au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )