Libnet.ro
UNICEF

12:15

Eroul Zilei. Bogdan Chiritoiu, politistul care a prins un hot in timpul liber: Dormeam si am auzit tipetele femeii!

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei. Bogdan Chiritoiu, politistul care a prins un hot in timpul liber: Dormeam si am auzit tipetele femeii!

Politistul Bogdan Chiritoiu din Targu-Jiu este astazi eroul nostru. A prins un hot si a reusit sa-l imobilizeze, fara sa aiba vreun mijloc din dotare, pentru ca era in timpul liber. continuă pe Antena3

Eroul Zilei. Dana Lupsa, omul care explica banii pe intelesul copiiilor si care invata mamele sa isi deschida afaceri

Nu prea invatam la scoala cum sa ne gestionam banii, desi este ceva foarte important. O asociatie din Brasov ofera gratuit ateliere de educatie financiara pentru copii si organizeaza o scoala antreprenoriala pentru mame, care presupune un an de consultanta si cursuri in domeniul financiar.

Eroul zilei. Omul care are grija de comorile traditionale: Nu e suficient sa le spui oamenilor povesti, ei vor sa vada ca se intampla lucruri

Cateva idei minunate de plimbari prin tara au fost prezentate marti, la rubrica Eroul zilei, de la Antena 3. Dupa aceste luni de izolare, cauzate de pandemia de coronavirus, toti suntem amatori sa iesim cat mai mult in natura.

Eroul Zilei. Maria Casoni, medic in prima linie impotriva Covid 19, despre misiunea speciala din Italia

Maria Casoni este asistent medical in cadrul Unitatii de Primiri Urgente SMURD Targu Mures. A fost printre doctorii romani care au mers in strainatate in misiuni speciale ca sa trateze pacienti infectati cu noul coronavirus. A tratat cazuri grave in Italia, in luna aprilie, iar imediat ce a revenit in tara, a plecat in misiune in Republica Moldova, sa-i ajute pe doctorii de acolo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )