Libnet.ro
UNICEF

08:00

Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Playtech Playtech,
Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afisand pe internet imaginea unei femei caline, senzuale si timide. Supranumita Zeita Instagramului, modelul de mandreste cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur barbat. Cu cine s-a casatorit? Cu cine se iubeste Emily Ratajkowski, cea mai dorita femeie din lume? . continuă pe Playtech

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

Un japonez a fost recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Cati ani are si care este secretul longevitatii sale(FOTO)

Un japonez in varsta de 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat din lume de Guinness World Records, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Chitetsu Watanabe s-a nascut la 5 martie 1907, iar.

Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, cel mai asteptat eveniment de la Hollywood, a avut cea mai mica audienta din istorie! Iata aici detaliile! .

Cheltuielile militare mondiale au atins cea mai mare crestere din ultimii zece ani

Cheltuielile militare mondiale au inregistrat in 2019 cea mai mare crestere din ultimii zece ani, pe fondul unei rivalitati tot mai mari intre marile puteri si a unei curse a noilor tehnologii, releva Institutul IISS intr-un raport publicat vineri, relateaza AFP.

Cea mai ciudata telecomanda de TV din lume face mai multe decat crezi

In cazul in care ai pierdut vreodata o telecomanda de TV prin casa, te vei bucura sa afli ca cei de la Sony au gasit cea mai ostentativa solutie la aceasta problema clasica. Cei de.

Cel mai batran barbat din lume are 112 ani. Japonezul a dezvaluit secretul longevitatii sale

Cele mai stanjenitoare intrebari la ginecolog plus raspunsuri

Consultul ginecologic nu este cea mai placuta experienta din lume. insa efectuat macar o data la 2 ani, obiceiul iti poate salva chiar viata. Iata cateva dintre cele mai des intalnite probleme pentru care apeleaza femeile la medicul ginecolog!.

Femeie din Iasi fara antecedente medicale, ucisa de gripa in doar 24 de ore. Este a 35-a victima de la inceputul sezonului gripal in Romania (VIDEO)

Gripa de sezon a ucis in doar 24 de ore o femeie din Iasi care nu avea antecedente medicale. Virusul i-a afectat rapid plamanii si nu a lasat timp organismului ei sanatos sa isi activeze mecanismele de.

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brancusi: Nu stiu daca sunt cea mai buna alegere

Cantareata Irina Rimes, desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, a spus ca este onorata sa detina acest titlu, dar a recunoscut ca, totusi, nu stie daca ea e cea mai buna alegere in acest sens.

MWC 2020, anulat: coronavirus a omorat cel mai important eveniment din piata de mobile

MWC 2020 sau cea mai recenta editie a Mobile World Congress a fost anulat in urma cu mai putin de 24 de ore din cauza coronavirus. Organizatorii au considerat ca este mai bine asa. Cea mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )