Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ea este cea mai sexy primarita din Romania. Cum a venit la serviciu

B1 B1,
Ea este cea mai sexy primarita din Romania. Cum a venit la serviciu

Fosta realizatoare de emisiuni de la MTV, IrinaOnescu este primarul comunei aradene Petris. Atragatoarea primarita spune ca s-a implicat in administratia publica pentru a incerca. continuă pe B1

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Lipsa fortei de munca - cea mai mare problema din constructii

Lipsa fortei de munca reprezinta cea mai mare problema din domeniul constructiilor, evidentiaza reprezentantii sectorului.

Sexy-primarita din Arad a rabufnit: Refuz sa ma vand, indiferent de oferta

Irina Onescu, cea mai tanara femeie primar din Romania, a scris pe Facebook un mesaj in care isi exprima ambitia de a demonstra ca se pot face lucruri si fara sa fie inscrisa.

Italia, zguduita de cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani. Roma rationalizeaza apa

Ploile insuficiente si scurgerile retelelor de apeducte au condus la o masura de rationalizare a apei in Roma. Meteorologii au precizat ca Italia se confrunta cu ca mai mare seceta din ultimii 60 de ani.

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii a fost marcata de o lichiditate redusa, de numai 13,85 mi and 172;lioa and 172;ne de lei 3,03 milioane euro), de peste trei ori mai mica fata de valoarea medie zilnica din acesta an, de 49,21 milioane de lei, in contextul in care nu a fost realizata nicio tranzactie pe piata deal.

Review George Butunoiu: Da, dar cea mai frumoasa chelnerita din Bucuresti a ramas cu mine dupa faliment

Am inceput sa studiez aceasta colorata lume din jurul restaurantelor acum cincisprezece ani, cand am cunoscut un milionar care si-a lasat jobul de presedinte la o mare corporatie ca sa se faca bucatar.

Da, dar cea mai frumoasa chelnerita din Bucuresti a ramas cu mine dupa faliment

Am inceput sa studiez aceasta colorata lume din jurul restaurantelor acum cincisprezece ani, cand am cunoscut un milionar care si-a lasat jobul de presedinte la o mare corporatie ca sa se faca bucatar.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine are de astazi cea mai mare avere

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din lume, asa cum relateaza Bloomberg. Conform acestora, o crestere consistenta a [].

Fotbalul a luat-o razna: Real Madrid il transfera pe Mbappe pentru cea mai mare suma din istorie. Detaliile afacerii

Cel mai bine cotat tanar jucator din lume in acest moment va ajunge direct pe locul 1 in topul celor mai scumpe tranzactii din istoria sportului-rege.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )