Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este cel mai pazit animal din lume. Garda merge cu el NON STOP in jungla. Afla motivul uimitor

Antena3 Antena3,
Este cel mai pazit animal din lume. Garda merge cu el NON STOP in jungla. Afla motivul uimitor

In trecut erau vanati si considerati drept trofee pretioase de colectionari. Acum a ajuns una din cele mai rare specii de pe pamant. Este vorba despre rinocerul alb nordic, ce a ajuns sa fie pazit de garda. continuă pe Antena3

Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

In urma cu 75 de ani, Adolf Hitler punea la Nuremberg piatra de temelie a celui mai mare stadion din lume, Grandstand, proiect ce nu a fost finalizat dar care dezvaluie noi detalii despre personalitate megalomana a dictatorului nazist, conform publicatiei Spiegel, scrie Agerpres. In cadrul acestui proiect, inginerii germani au ridicat o macheta la scara 1:1 a stadionului, in zona deluroasa a Bavariei, la 40 de kilometri de Nuremberg, doar pentru a testa acustica viitorului stadion. La 9 .

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

Economia celei mai populate tari din lume inregistreaza cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic in cea mai populata tara din lume, China, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg.

Locul in care claustrofobii nu vor calca niciodata. Cum arata cea mai ingusta casa din lume

Cea mai ingusta casa din lume are cel mult 1. 5 metri latime si a fost ridicata in Polonia. Constructia face parte dintr-un proiect artistic al unui autor israelian, dedicat memoriei rudelor sale, care au murit.

Fotografii iN PREMIERA cu cea mai pazita aeronava din lume. Cum arata Air Force One in interior

Cei de la National Geographic au reusit in premiera sa faca un reportaj din cea mai securizata aeronava din lume: Air Force One. Avionul prezidential este mandria flotei aeriene, insa in reportajul realizat.

Megatranzactia care l-a transformat in CEL MAI BOGAT om din Rusia. La cat se ridica averea celui mai bogat rus

Viktor Vekselberg a devenit cel mai bogat om din Rusia, dupa ce averea lui a crescut cu 1,5 miliarde de dolari in acest an, la 18 miliarde de dolari. Cresterea a avut loc dupa ce grupul de stat Rosneft a acceptat.

Concurs inedit in SUA: Cel mai diabolic copil din 2012. Tu cui i-ai da marele premiu?

O bloggerita din SUA l-a ales pe cel mai diabolic copil al anului 2012 in urma unei competitii cu fotografii la care peste 300 de parinti si-au inscris odraslele. Ilana Wiles a selectat 32 de fotografii cu.

Economia Chinei ar putea inregistra cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic al Chinei, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg, relateaza sursele de presa.

Baia Mare se pregateste sa devina CEL mai VERDE oras din tara.

Primaria municipiului Baia Mare a lansat, marti, actiunea de plantare a arborilor si arbustilor, actiune specifica sezonului de toamna, informeaza Agerpres. In perioada imediat urmatoare 1. 000 de arbori vor fi plantati pe mai multe strazi din oras, 3. 000 de trandafiri, dar si peste 2. 000 de metri lineari de gard viu. Intreaga actiune are ca scop revitalizarea municipiului Baia Mare, cresterea gradului de confort al cetatenilor, dar si continuarea demersului de a schimba fata orasului, urmand .

Bucurestiul in topul celor mai prospere orase din lume. VEZI pe ce loc se afla.

Bucurestiul se situeaza pe locul 29, intr-un clasament al prosperitatii care acopera 69 de orase din intreaga lume, intocmit de Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane U. N-Habitat), potrivit b1. ro. Topul este dominat de centrele urbane europene, prima pozitie a clasamentului fiind ocupata de Viena, capitala Austriei. Topul este realizat in functie de Indicele Prosperitatii Orasului City Prosperity Index), care combina patru indicatori: productivitatea, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )