Libnet.ro
UNICEF

08:00

Este oficial: Joe Biden a fost desemnat candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA

România Liberă România Liberă,
Este oficial: Joe Biden a fost desemnat candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA

Joe Biden, in varsta de 77 ani, va candida pentru a treia oara la presedintia americana. El este sus. continuă pe România Liberă

Oficial. Joe Biden este candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA.Biroul Oval ar trebui sa fie un centru de comanda. Este doar haos

Joe Biden a fost desemnat oficial, la Conventia Partidului Democrat, candidat pentru alegerile prezidentiale americane care vor avea loc in luna noiembrie, potrivit BBC.

Joe Biden a fost nominalizat oficial candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidentiale

La cei 77 de ani ai sai, Joe Biden a fost nominalizat oficial marti candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, in cadrul carora se va confrunta cu Donald Trump, transmite miercuri.

Alegeri in SUA Joe Biden este, oficial, candidatul democratilor la presedintie -VIDEO

Joe Biden a fost nominalizat oficial marti candidat al Partidului Democrat in alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, in cadrul carora se va confrunta cu Donald Trump, relateaza AFP si dpa, noteaza Agerpres. in cadrul unui vot fara surprize, majoritatea delegatilor democrati l-au ales pe fostul vicepresedinte american pentru a-l infrunta pe miliardarul republican, in a doua zi a conventiei partidului organizata la Milwaukee nord), dar care se desfasoara in intregime online din cauza pandemiei de Covid-19. Va multumesc din toata inima, a reactionat Joe Biden intr-un mesaj video transmis in direct. Este onoarea vietii mele sa accept nominalizarea Partidul Democrat pentru functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, a spus Biden, intr-un mesaj postat pe Twitter, in cea de-a doua zi a Conventiei Nationale Democrate.

Joe Biden, oficial candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidentiale

Joe Biden a fost nominalizat oficial marti candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, in cadrul carora se va confrunta cu Donald Trump.

INFOGRAFIE Batalia pentru Casa Alba. Joe Biden, democratul care se pregateste sa-l invinga pe Donald Trump. Ce sanse are

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, in varsta de 77 de ani, a fost desemnat oficial drept candidat al Partidului Democrat la scrutinul prezidential din 3 noiembrie.

SUA: Candidatul democrat Joe Biden continua sa conduca in sondaje in fata republicanului Donald Trump

Cu o zi inaintea inceperii Conventiei Nationale Democrate in care se asteapta nominalizarea lui Joe Biden drept candidat la presedintia SUA, rezultatele unui sondaj NBC si Wall Street Journal publicate duminica indica un avans de 9 procente al candidatului democrat in fata presedintelui republican Donald Trump, informeaza dpa, citata de Agerpres. Un procent de 50% din participantii la sondaj a declarat ca va vota pentru Joe Biden, in timp ce 41% au raspuns ca vor vota pentru Donald Trump. intr-un sondaj similar, realizat in urma cu o luna, avansul candidatului democrat era de 11%.

Presedintele Turciei, foarte nemultumit de candidatul democrat pentru Casa Alba, Joe Biden

Regimul de la Ankara se declara nemultumit de atitudinea lui Joe Biden, candidatul democrat la funct.

O declaratie mai veche a lui Joe Biden il infurie pe presedintele turc Erdogan

Turcia si-a exprimat duminica nemultumirea dupa publicarea unei inregistrari video devenite virale in care candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden il critica pe presedintele Recep Tayyip Erdogan si face apel la sustinerea opozantilor sai, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Conventia Nationala Democrata a inceput. Cum a prefatat-o Donald Trump: Joe Biden, un cal troian pentru socialism Michelle Obama si Bernie Sanders, mesaje dure despre actualul presedinte

Conventia Nationala in care Joe Biden va fi desemnat candidat al democratilor pentru presedintia SUA a inceput, ocazie cu care mai multe figuri proeminente ale partidului, ca Bernie Sanders, dar si alte.

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2904 seconds )