Libnet.ro
UNICEF

08:45

Este un pas URIAS pentru omenire. Anuntul a fost facut de NASA in urma cu putin timp

Antena3 Antena3,
Este un pas URIAS pentru omenire. Anuntul a fost facut de NASA in urma cu putin timp

Sonda spatiala americana Voyager 1, lansata in 1977, a devenit primul obiect facut de mana omului care a parasit sistemul solar. Evenimentul s-a produs, de fapt, anul trecut, dar a fost confirmat doar acum de. continuă pe Antena3

Se intampla in sapte mari orase de la noi din tara. Anuntul a fost facut de Google

Transportul public din 7 orase din Romania - Bucuresti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova - este disponibil incepand de miercuri in Google Maps, potrivit unui comunicat. Google, in.

Ioan Oltean, urmarit penal de DNA. Politicianul este acuzat de favorizarea infractorului

Ioan Oltean este urmarit penal de DNA pentru favorizarea infractorului. Anuntul a fost facut chiar de catre Oltean, la sediul DNA. Ioan Oltean este urmarit penal pe motiv ca ar fi intervenit la conducerea CJ.

Gabriel Oprea: Sinistratii din Galati vor primi apa si alimente. in momentul de fata nu mai este niciun pericol pentru localnici

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi, la Galati, ca persoanele evacuate din case in urma inundatiilor vor primi alimente si apa din rezervele de stat. in momentul de fata nu mai este niciun pericol.

Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

Liviu Dragnea, atac pe fata la USL: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala. O sp.

Valeriu Zgonea: Este suficient timp pentru ca oricine sa poata adopta cainii comunitari (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, ValeriuZgonea, a declarat, la sfarsitul sedintei de plen de marti, ca romanii au suficient timp pentru a adopra cainii comunitari inainte ca acestia sa fie.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )