Libnet.ro
UNICEF

08:30

El este politistul care l-a impuscat pe criminalul din Buftea

Antena3 Antena3,
El este politistul care l-a impuscat pe criminalul din Buftea

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, in localitatea Buftea din judetul Ilfov. in momentul in care politistii au ajuns la fata locului, nu au reusit sa se inteleaga cu. continuă pe Antena3

Cine este politistul care l-a ucis pe autorul dublei crime din Buftea: Atacatorul devenise foarte violent si putea oricand sa mai ucida pe cineva

Autorul dublei crime din Buftea a murit dupa ce a fost impuscat de un politist. Practic, agentul a fost fortat sa traga asupra atacatorului in conditiile in care acesta devenea din ce in ce mai violent,.

Cine este autorul dublei crime din Buftea

Barbatul care si-a omorat iubitasi soacra, duminica, eraun irakian de 50 de ani, cu cetatenie norvegiana. Acesta a fost impuscat mortal de un politist pe care l-a atacat cu cutitul si l-a.

Primele imagini de la locul dublei crime din Buftea. Un barbat si-a omorat iubita si soacra. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Un barbat de origine irakiana si-a omorat iubitasi soacra, iar apoi a fost apoi ucis de politisti. Scenele scandaloase au avut loc in localitatea ilfoveana Buftea. Din apartamentul lor s-au.

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime din Buftea. Cine a anuntat, de fapt, tragedia la 112

Un barbat de origine irakiana si-a omorat iubitasi soacra, iar apoi a fost apoi ucis de politisti. Scenele scandaloase au avut loc in localitatea ilfoveana Buftea. Chiar el a fost cel care a.

Noi detalii despre dubla crima din Buftea. Strigate disperate din apartamentul femeilor omorate: Nu mai da, ma doare

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, inlocalitatea Buftea din judetul Ilfov. Cele doua victime erau iubita si soacra agresorului de origine irakiana. Motivul.

Motivul dublei crime din Buftea. De ce la ce a pornit conflictul in familie

Un barbat de origine irakiana si-a omorat iubita, in varsta de 30 de ani, si soacra, iar apoi a fost apoi ucis de politisti. Scenele scandaloase au avut loc in localitatea ilfoveana Buftea. Potrivit.

Primele precizari ale politistilor in cazul dublei crimei din Buftea: Barbatul a incercat sa-l injunghie si pe un politist

IPJ Iflov a facut precizari in cazul celordoua femei injunghiate mortal la Buftea. Femeile erau concubina unui cetatean strain si mama acesteia. Barbatul a anuntat ca le-a ucis pe cele doua, iar.

Acesta este barbatul care a fost ucis in plina nopate, in Braila. Fusese amendat de politisti cu doar cateva minute inainte de crima

Un barbat de 41 de ani din Braila a murit dupa ce a fost injunghiat in torace cu un cutit. Se pare ca victima a fost atacata in plina strada de trei barbati, in urma unui scandal. Victima se numeste.

Acesta este barbatul care a fost ucis in plina noapte, in Braila. Fusese amendat de politisti cu doar cateva minute inainte de crima

Un barbat de 41 de ani din Braila a murit dupa ce a fost injunghiat in torace cu un cutit. Se pare ca victima a fost atacata in plina strada de trei barbati, in urma unui scandal. Victima se numeste.

Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

Cristian Bodnar, un tanar specializat in IT, a castigat Premiul Nobel Junior 2018. Tanarul de 21 de ani este absolvent al Universitatii din Manchester. Premiul a fost castigat datorita proiectului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )