Libnet.ro
UNICEF

10:30

Estimare Cristina Patesan, Orange: In urmatorii doi ani, jumatate din cei ce au smartphone-uri vor avea si wearables

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Estimare Cristina Patesan, Orange: In urmatorii doi ani, jumatate din cei ce au smartphone-uri vor avea si wearables

Clientii care detin un smartphone sunt cei mai receptivi la wearables, iar in urmatorii doi ani aproximativ jumatate din acestia ar putea detine un astfel de device, a declarat Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Saptamana mobilitatii IT la WALL-STREET 360: Luni, Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de luni, 3 noiembrie, ora 12:30, va fi Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange Romania. Alaturi de Goaga Alexandru, redactor IT si New Media Wall-Street. ro, vor discuta despre prezentul si viitorul.

UNHCR doreste eliminarea statutului de apatrid in urmatorii zece ani

Organizatia Natiunilor Unite pentru Refugiati UNHCR) a anuntat ca doreste eliminarea statutului de apatrid in urmatorii zece ani, in conditiile in care circa zece milioane de persoane nu au cetatenie la.

Neymar va participa la Jocurile Olimpice de peste doi ani

Neymar va juca la turneul olimpic de fotbal de la Rio de Janeiro, de peste doi ani, a anuntat, vineri, selectionerul Braziliei, Alexandro Gallo.

Oficial UE: Statul palestinian va fi creat in urmatorii 5 ani

Noul sefa a diplomatiei europene, Federica Mogherini foto), a declarat ca unul dintre obictivele viitoare ale UE il reprezinta stabilirea si consolidarea unui stat palestinian in urmatorii ani. As fi foarte de .

Poezia emotionata scrisa de un pusti de cinci ani in speranta ca sora sa de doi ani va scapa de cancer

Freddy este un baietel de aproape cinci ani care a inteles, atat cat poate sa realizeze la o varsta atat de frageda, ce inseamna o tragedie. Sora lui, Ruby Young, a fost diagnosticata cu o forma agresiva de cancer, neuroblastom, la numai doi ani. Sub indrumarea bunicii sale, Freddy a compus o poezie prin care cere lumii intregi sa dea o mana de ajutor pentru ca sora lui sa fie salvata de la moarte.

(P) Business-ul 7card prinde viteza - la doar doi ani de la momentul lansarii ajunge acum la peste 100 de sali de sport, toate intr-un singur abonament

Cei doi tineri antreprenori, Andrei Cretu si Iulian Circiumaru, care in 2012, aflandu-se la linia de start, anuntau lansarea unui business inovator pe piata din Romania, au reusit sa adune in reteaua 7card peste 100 de cluburi sportive.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )