Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici, critici dure pentru ANAF: Este o abordare de dinainte de 89

B1 B1,
Eugen Teodorovici, critici dure pentru ANAF: Este o abordare de dinainte de 89

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici ii critica pe cei de la ANAF pentru publicarea listei negre a celor care au datorii la stat. in opinia ministrului, abordarea sublaternilor sai este una tipica pentru. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Ponta: M-a deranjat foarte mult

Eugen Teodorovici a declarat ca a fost foarte deranjat sa vada ca Victor Ponta a votat pentru motiunea simpla depusa pe numele sau. M-a deranjat si discutia asta pe Fondul Suvern. Ponta, de exemplu a.

Eugen Teodorovici, hartuit dupa mitingul PSD. Reactia ministrului - VIDEO

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost hartuit, sambata, de un cetatean, pentru mizeria pe care au lasat-o in Piata Victoriei sute de mii de manifestanti. Ar fi fost bine sa nu fie asa.

EUGEN TEODOROVICI arunca vorbe GRELE la adresa unui liberal: Un ratat profesional

Eugen Teodorovici, ministrul al Finantelor, il desfiinteaza pe liberalul Florin Citu, dupa ce a atentionat romanii din strainatate care trimit bani in Romania ca statul le va confisca banii, daca trimit su.

Ministrul Teodorovici, anunt IMPORTANT pentru BANCI. Sunt vizati toti romanii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut, luni, un anunt cheie pentru banci. El a spus ca acestea vor fi partenere cand efectiv vor relaxa foarte mult conditiile de finantare in piata. Pana atunci,.

O noua LOVITURA pentru DNA! Este ACHITAREA momentului

Magistratii Tribunalului Bucuresti i-au achitat pe fostul senator Doina Tudor si pe fostul vicepresedinte al ASF, Daniel Tudor, in dosarul in care au fost judecati pentru complicitate la luare de mita, respectiv.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )