Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016. Simona Halep i-a felicitat pe fotbalistii romani pentru meciul Romania-Franta

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Simona Halep i-a felicitat pe fotbalistii romani pentru meciul Romania-Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala Romaniei pentru meciul cu Franta, din deschiderea Campionatului European 2016, conform unui mesaj postat pe contul sau de Instagram. continuă pe România Liberă

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

EURO 2016. Ce spun jucatorii francezi despre fotbalistii nostri: Alergau ca nebunii. Am crezut ca sunt 12 pe teren!

Nationala Romaniei a pierdut primul meci de la Euro 2016, insa tricolorii au uimit intreaga lume dupa ce au reusit sa fie egalii Frantei timp de 89 de minute. Tricolorii au fost.

Simona Halep a felicitat echipa de fotbal a Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

Marturia Simonei Halep, dupa ce Romania a pierdut meciul de deschidere EURO 2016: A fost primul meci la care...

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa, scor 1-2, in meciul de deschidere cu Franta de la Campionatul European, iar Simona Halep, numarul 5 WTA, a postat pe contul sau de instagram ca este.

LIVETEXT EURO 2016, Franta - Romania, ora 22.00. Primul 11 aliniat de Iordanescu. 15.000 de romani in tribune. Simona Halep ii incurajeaza pe tricolori

Romania intalneste Franta la meciul de debut al Campionatului European de Fotbal, partida Franta - Romania urmand sa inceapa la ora 22.

EURO 2016, Franta - Romania. Primul 11 aliniat de Iordanescu. 15.000 de romani in tribune. Simona Halep ii incurajeaza pe tricolori

Romania intalneste Franta la meciul de debut al Campionatului European de Fotbal, partida Franta - Romania urmand sa inceapa la ora 22.

Simona Halep a reusit lovitura lunii mai in circuitul WTA (VIDEO)

Tenismena romana Simona Halep a reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA. Halep 5 WTA) a castigat gratie unui voleu reusit contra elvetienceiTimea.

Simona Halep, inainte de Wimbledon: Va fi greu sa ma adaptez, dar merg cu incredere

Inainte de participarea la Wimbledon, Simona Halep va evolua la turneul Premier de la Birmingham. Aflata momentan pe locul 5 in ierarhia WTA, Halep a fost eliminata in 2015 in runda inaugurala a celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, meci foarte greu in debutul turneului de la Birmingham. Irina Begu si-a aflat si ea adversara

Simona Halep revine in competitiile WTA dupa trei saptamani de pauza si va juca la Birmingham, un turneu care se desfasoara pe iarba.

Simona Halep regreta ca echipa nationala a Romaniei a pierdut meciul cu Franta. Ce a scris tenismena pe contul ei de socializare

Simona Halep a publicat un mesaj pe Instagram prin care felicita echipa nationala a Romaniei pentru prestatia de vineri seara, din deschiderea Campionatului European, si isi exprima regretul ca au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )