Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European. continuă pe Antena3

EURO 2016. Simona Halep i-a felicitat pe fotbalistii romani pentru meciul Romania-Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala Romaniei pentru meciul cu Franta, din deschiderea Campionatului European 2016, conform unui mesaj postat pe contul sau de Instagram.

Simona Halep, pregatita pentru turneul de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep a lasat in urma experienta de la Roland Garros, unde s-a oprit in optimi de finala, si spune ca este pregatita pentru sezonul pe iarba.

Mesaj de incurajare din partea Simonei Halep pentru echipa Romaniei, inainte de EURO

Mesaj de incurajare din partea Simonei Halep pentru echipa Romaniei, inainte de EURO. Pe pagina de socializare a WTA a aparut un filmulet in care tenismene din mai multe tari transmit mesaje.

Simona Halep regreta ca echipa nationala a Romaniei a pierdut meciul cu Franta. Ce a scris tenismena pe contul ei de socializare

Simona Halep a publicat un mesaj pe Instagram prin care felicita echipa nationala a Romaniei pentru prestatia de vineri seara, din deschiderea Campionatului European, si isi exprima regretul ca au.

Simona Halep a felicitat echipa de fotbal a Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

Ce spune Ilie Nastase despre sansele Romaniei la EURO 2016. E un cadou pentru noi ca...

Ilie Nastase se bazeaza pe forta defensivei Romaniei la meciul de debut de la Euro 2016, contra Frantei, scrie digisport. ro. Tricolorii au avut cea mai buna aparare din preliminarii, cu numai.

CORESPONDENTA de la Euro 2016. Componenta cea mai probabila a echipei Romaniei la meciul cu Franta

Romania si Franta deschid, vineri seara, Campionatul European 2016.

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

The Mirror: Subestimezi Romania pe riscul tau la Euro 2016

Publicatia britanica The Mirror a scris dupa meciul de deschidere al Euro 2016 ca formatiile care subestimeaza nationala Romaniei o fac pe riscul lor, iar reprezentativele Albaniei si Elvetiei ar trebui sa fie constiente ca jucatorii lui Anghel.

Ministrul francez de Interne a fost surprins ca vrea sa minta presa in timpul simularii unui atentat terorist la Euro 2016 (VIDEO)

In cadrul pregatirilor pentru Euro 2016, Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a participat, in luna martie, la o simulare a unui atentat terorist intr-o zona a fanilor din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )