Libnet.ro
UNICEF

12:30

EURO 2020 Promisiune curajoasa din partea UEFA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EURO 2020 Promisiune curajoasa din partea UEFA

Prezenta spectatorilor la competitiile sportive a devenit un vis foarte greu de materializat in actualul context. De la cel mai inalt nivel al fotbalului european vin vesti bune. Presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, intr-un interviu pentru AFP, ca la Campionatul European amanat pentru anul viitor din cauza coronavirusului vor fi spectatori in tribune: Poate ceea ce ni se pare bizar astazi nu va fi la fel in decembrie sau in ianuarie. Mai avem timp de gandire. continuă pe Ziarul Bursa

Tel Drum a incheiat un nou contract de 11 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman

Tel Drum a semnat, pe 5 august 2020, un nou contract cu Consiliul Judetean Teleorman pentru intretinerea pe timp de vara a drumurilor din partea de vest a judetului, potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP), conform G4media.

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

MARCEL CIOLACU: Orice forma de amenintare din partea Rusiei este inacceptabila

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a afirmat ca este inacceptabila orice forma de amenintare din partea Rusiei. El a precizat ca securitatea nationala va fi consolidata si mai mult in lunile si anii urmatori, iar arcul de tensiune despre care vorbeste purtatoarea de cuvant a MAE rus Maria Zaharova este generat de catre rusi, nicidecum de catre NATO.

Horoscop zilnic - luni, 17 august 2020. Leii au parte de o schimbare, iar Berbecii au parte de o surpriza din partea persoanei iubite

Uranus isi face simtita influenta, iar tot ce facem in acesta perioada se va concentra, in mare parte, pe partea profesionala. Iata horoscopul pentru luni, 17 august: Berbec Nativii acestei zodii vor.

Caine inzestrat cu talent actoricesc. Se preface ca este schiop pentru a primi mancare din partea oamenilor (VIDEO)

De multe ori, inteligenta cainilor ne uimeste. Acesta este si cazul unui patruped din Bangkok, Thailanda, care, folosindu-se de ingeniozitatea sa, a gasit cea mai buna solutie pentru a atrage atentia oamenilor,.

Un catel se preface ca e schiop pentru a primi atentie si mancare din partea trecatorilor

Un catel din Bangkok, Thailanda, pe nume Gae, a gasit metoda perfecta pentru a obtine cat mai multa mancare si fara prea mare efort.

Trump intentioneaza sa tina discursul de acceptare a candidaturii din partea republicanilor de pe peluza Casei Albe

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca intentioneaza sa tina discursul de acceptare a nominalizarii sale drept candidat al Partidului Republican la scrutinul din noiembrie de pe peluza Casei Albe.

DNA a clasat dosarul 3T Construct, cu prejudiciul de 10 milioane de euro Cazul viza datele din nota SRI fotografiata de o cartita si dusa la ministerul condus atunci de Dragnea

DNA a clasat dosarul de frauda cu fonduri europene in care era vizata firma 3T Construct din Piatra Neamt, detinuta in perioada 2010 - 2014 de directorul Tel Drum, Petre Pitis, si apoi preluata de Nicoleta.

Marcel Ciolacu: Orice forma de amenintare din partea Federatiei Ruse este inacceptabila

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a afirmat ca este inacceptabila orice forma de amenintare din partea Rusiei. El a precizat ca securitatea nationala va fi consolidata si mai mult in lunile si anii urmatori, iar arcul de tensiune despre care vorbeste purtatoarea de cuvant a MAE rus Maria Zaharova este generat de catre rusi, nicidecum de catre NATO.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )