Libnet.ro
UNICEF

09:15

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a comentat, luni, motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna luni, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet lipsit de.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna tot astazi, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet.

Orban: Motiunea PSD este un act iresponsabil. Scopul e sa puna mana pe putere sa organizeze ei alegerile locale si parlamentare. Asta e in capul lor, sa fure la vot

Premierul Ludovic Orban sustine ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este un act iresponsabil, singura ratiune fiind preluarea puterii pentru a organiza alegerile, a fura la vot si a folosi institutiile statului pentru a-si maximiza scorul electoral.

LUDOVIC ORBAN: Economia este pe trend de revenire

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca economia Romaniei este pe trend de revenire.

LUDOVIC ORBAN: Vom asigura banii necesari pentru a plati despagubirile pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii va plati despagubiri fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din acest an, a declarat, astazi, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Azotatul de amoniu depozitat in Portul Constanta este contractat si va fi transportat la destinatie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Craiova, fiind intrebat daca stie ca la Constanta este depozitata o cantitate foarte mare de azotat de amoniu, ca substanta este contractata si va fi transportata la destinatie, iar din informatiile pe care le are sunt respectate masurile de siguranta.

Prima reactie a premierului Ludovic Orban dupa anuntul PSD privind motiunea de cenzura: Socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala din teren

Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care Partidul Social Democrat a anuntat ca o va depune astazi impotriva Guvernului. Potrivit premierului, acest act al PSD este unul iresponsabil si complet lipsit de logica.

PSD depune luni la Parlament motiunea de cenzura impotriva Cabinetului condus de Ludovic Orban

PSD depune luni la Parlament a doua motiune de cenzura impotriva Cabinetului condus de Ludovic Orban, intitulata Guvernul PNL, de la pandemie la pandemita generalizata, belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor.

Ludovic Orban: Nu mai hotarasc parlamentarii nascuti din pixul lui Dragnea

Premierul Ludovic Orban nu se teme de motiunea de cenzura si atrage atentia PSD ca documentul trebui.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )