Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Euro atinge un nou record: Lipsa de reactie a guvernului, aprecierile lui Ponta care duc la panica, neincrederea investitorilor in mediul economic romanesc si Brexitul pun presiune pe piata valutara (VIDEO)

B1 B1,
Euro atinge un nou record: Lipsa de reactie a guvernului, aprecierile lui Ponta care duc la panica, neincrederea investitorilor in mediul economic romanesc si Brexitul pun presiune pe piata valutara (VIDEO)

Speculatiile privind iesirea Marii Britanii din zona Euro pune presiune pe piata valutara internationala. Moneda europeana s-a apreciat fata de leu cateva zile consecutiv. Joi, BNR anunta un curs de. continuă pe B1

Euro atinge un nou record al ultimelor patru luni si jumatate. Francul, cel mai ridicat nivel al anului

Banca Nationala a stabilit pentru miercuri un curs oficial de 4,0379 lei pentru un dolar, cu 0,24% mult decat ieri. in schimb, moneda europeana a crescut cu 0,12% fata de ziua de marti,.

Cutremur valutar in Romania! Euro atinge un nou record al ultimelor patru luni si jumatate. Francul ajunge la cel mai ridicat nivel al anului

Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs de referinta de 4,5325 lei/euro, 4,1838 lei/franc elvetian si 4,0379 lei/dolar. Euro atinge un nou record al ultimelor patru luni si jumatate. Francul ajunge la.

Ronaldo, nou record

Atacantul Cristiano Ronaldo a disputat cel de-al 127-lea sau meci in tricoul reprezentativei Portugaliei, la EURO 2016, impotriva Islandei.

Euro atinge nivelul maxim al ultimelor patru luni si jumatate. BNR a anuntat un curs de schimb de 4,5325 lei/euro

Moneda nationala a continuat sa se deprecieze in raport cu euro in sesiunea interbancara de miercuri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,5325 lei/euro, in crestere cu peste 1 ban fata de cotatia precedenta si nivel maxim din 29 ianuarie, pe fondul continuarii turbulentelor de pe pietele mondiale, generate de ingrijorarile privind o eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )