Libnet.ro
UNICEF

23:00

Euro si lira, la cel mai scazut curs din ultimele sapte luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro si lira, la cel mai scazut curs din ultimele sapte luni

Moneda unica europeana euro) si cea britanica lira sterlina) s-au depreciat vineri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din aprilie pana in prezent, fata de dolar, dupa ce Departamentul Muncii de la Washington a anuntat cresterea peste asteptari a numarului posturilor in octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Efectul protestelor asupra cursului valutar: LEUL - la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Protestele din Bucuresti si din alte mari orase ale Romaniei afecteaza si cursul valutar.

Productia industriala a Germaniei, in cel mai important declin din ultimul an

Productia industriala a Germaniei a inregistrat, in septembrie, cea mai mare scadere din ultimele 12 luni, evolutie care sugereaza ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul al treilea din anul curent, pe fondul cererii mai slabe din China si alte tari in curs de dezvoltare.

Andreea Runceanu (Amadeus) il sustine pe baiatul de 12 ani considerat cel mai talentat pianist din lume: Tineri ca el trebuie sa promovam in Romania!

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a fost profund impresionata de povestea lui Fabiani Prcsina, baiatul de 12 ani care a fost denumit cel mai talentat pianist din lume la Concursul International de Interpretare de la Nisa, Franta.

Cel mai vechi vibrator din lume - cum arata si cati centimetri avea. Jucaria sexuala din piatra are 28.000 de ani si a fost descoperita de cercetatorii nemti

Cel mai vechi vibrator descoperit pana in prezent de cercetatori dateaza de acum 28. 000 de ani si a fost reconstruit de specialisti din bucatile gasite intr-o pestera din Germania.

Cel mai mare bazar din Romania a fost inchis de pompieri din cauza ca nu are autorizatie PSI. 1.900 de comercianti sunt afectati de aceasta decizie

Bazarul Sucevei a fost inchis astazi de pompierii suceveni deoarece nu are autorizatie PSI, 1. 900 de comercianti fiind afectati de aceasta decizie. Cei de la ISU Suceava au oferit un termen de cinci zile pentru punerea in ordine a Bazarului Suceava din punct de vedere al normelor de prevenire a incendiilor, insa bazaristii nu au miscat un deget, in acest sens.

Arena Nationala, printre cele mai scumpe stadioane din lume care nu pot fi folosite

Cel mai modern stadion din Romania nu mai poate gazdui momentan nici un eveniment sportiv deoarece nu are autorizatia de siguranta din partea ISU.

Steaua a marcat cel mai rapid gol al sezonului

Exilata la Cluj-Napoca dupa ce Arena Nationala din Bucuresti, stadion de zeci de milioane de euro, nu a primit avizul de functionare in ceea ce priveste normele de securitate din partea ISU.

Artista care a castigat cel mai mult in 2015

Artista care a castigat cel mai mult in 2015 a fost desemnata de revista Forbes, dupa ce s-au calculat veniturile incasate inainte de plata taxelor, pe o perioada de 12 luni, intre iunie 2014 si iunie 2015. Iata cine a iesit castigatoare.

Cel mai napastuit primar din Romania. Un edil din Iasi munceste de 8 ani in toaleta reconditionata a unui apartament

Primarul comunei iesene Vanatori si cei 25 de functionari publici ai localitatii lucreaza de 8 ani intr-un apartament cu doua camere. Edilului i-a revenit grupul sanitar drept birou, aici zeci de persoane fiind primite lunar in audienta.

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene, avertizeaza economistul Daniel Daianu, apreciind ca atat criza Zonei Euro, cat si criza refugiatilor/migrantilor au revelat slabiciuni ale Uniunii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )