Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai vechi vibrator din lume - cum arata si cati centimetri avea. Jucaria sexuala din piatra are 28.000 de ani si a fost descoperita de cercetatorii nemti

Adevărul Adevărul,
Cel mai vechi vibrator din lume - cum arata si cati centimetri avea. Jucaria sexuala din piatra are 28.000 de ani si a fost descoperita de cercetatorii nemti

Cel mai vechi vibrator descoperit pana in prezent de cercetatori dateaza de acum 28. 000 de ani si a fost reconstruit de specialisti din bucatile gasite intr-o pestera din Germania. continuă pe Adevărul

Forbes: Vladimir Putin, cel mai puternic om din lume. Cine se afla pe al doilea loc in clasament

Presedintele rus Vladimir Putin a fost numit de revista Forbes cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv. Urmatorii in clasament sunt cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Barack Obama.

Arena Nationala, printre cele mai scumpe stadioane din lume care nu pot fi folosite

Cel mai modern stadion din Romania nu mai poate gazdui momentan nici un eveniment sportiv deoarece nu are autorizatia de siguranta din partea ISU.

Cei mai puternici oameni din lume vin din Rusia si Germania!

Cei mai puternici oameni din lume au fost desemnati de revista Forbes. Contrar asteptarilor, presedintele SUA, Barack Obama, nu ocupa nici primul, nici al doilea loc in clasament. Iata cine domina topul.

Forbes: Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, Merkel a urcat pe doi in top

Revista Forbes l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, acesta fiind urmat de cancelarul german Angela Merkel si de presedintele american Barack Obama, care coboara pe locul al treilea, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty, citat de Mediafax.

Efectul protestelor asupra cursului valutar: LEUL - la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Protestele din Bucuresti si din alte mari orase ale Romaniei afecteaza si cursul valutar.

Cel mai fitos club din Chisinau risca sa fie inchis

Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale continua seria de controale demarate in localurile din Chisinau pentru a verifica normele de protectie impotriva incendiilor. Ieri, administratia unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din capitala, Cocos Prive, a fost amendata cu 4. 000 de lei, intrucat inspectorii au depistat incalcari grave ale normelor de siguranta.

Forbes: Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume

Revista Forbes l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, acesta fiind urmat de cancelarul german Angela Merkel si de presedintele american Barack.

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2015. Leii scapa de adversari mai vechi

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2015. Nativii din zodia Berbecului sunt dati peste cap din cauza dezorganizarii care domneste in jurul lor, in timp ce Leii reusesc sa se debaraseze de competitori profesionali redutabili, desi pierd avantaje in favoarea altor adversari.

Artista care a castigat cel mai mult in 2015

Artista care a castigat cel mai mult in 2015 a fost desemnata de revista Forbes, dupa ce s-au calculat veniturile incasate inainte de plata taxelor, pe o perioada de 12 luni, intre iunie 2014 si iunie 2015. Iata cine a iesit castigatoare.

Calin Clej, PepsiCo: In vara am avut cel mai mare salt in vanzari de la un an la altul

Caldura puternica din vara si scaderea TVA la bauturi si alimente a dus la o crestere a vanzarilor pe piata bauturilor racoritoare de peste 10% in perioada iunie-august 2015 comparativ cu perioada similara a anului trecut, ceea ce reprezinta cel mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )