Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Brigada de arbitri din Rusia la meciul Steaua - Aalborg

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Brigada de arbitri din Rusia la meciul Steaua - Aalborg

Meciul dintre Steaua Bucuresti si formatia daneza Aalborg, programat joi seara, pe Arena Nationala, in prima etapa a grupelor Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigada din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru, informeaza uefa. com. continuă pe Hotnews

Europa League: Programul meciurilor din prima etapa a grupelor

Echipele de fotbal Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu vor debuta joi, 18 septembrie, in grupele Europa League 2014-2015, a doua competitie continentala intercluburi, informeaza Agerpres.

Victorii pentru Aalborg si Dinamo Zagreb in campionat, inainte de meciurile cu Steaua si Astra din Europa League

Astra si Steaua au de ce sa se teama inainte de debutul in Europa League. Echipele cu care se vor duela joi, 18 septembrie, in prima etapa a grupelor, au castigat meciurile jucate in campionatele din Danemarca, respectiv Croatia.

VIDEO Gol direct din corner in meciul Steaua - Gaz Metan Medias, scor 3-1! Sanmartean a pictat din nou pe teren

Steaua a revenit pe primul loc al clasamentului, cel putin temporar, dupa victoria cu 3-1 in fata celor de la Gaz Metan Medias.

HP, amenda de aproape 60 mil. euro pentru un caz de coruptie din Rusia

Compania americana Hewlett-Packard HP) a recunoscut acuzatiile potrivit carora fosti angajati ai grupului au dat mita autoritatilor din Rusia in 2003, in schimbul obtinerii unui contract, si a acceptat sa plateasca amenda de 58,7 milioane dolari.

Un convoi cu ajutoare umanitare din Rusia a trecut frontiera din estul Ucrainei

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara granita controlata de separatistii prorusi din estul tarii, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza agentia ruseasca Itar-Tass. Potrivit unui purtator de cuvant al Serviciului Vamal rus, Raian Faruksin, convoiul este format din 33 de camioane, incarcate cu aproximativ 2. 000 de tone de ajutor umanitar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )