Libnet.ro
UNICEF

14:45

Europa League: Steaua lupta pentru calificare, Astra pentru onoare

Online Sport Online Sport,
Europa League: Steaua lupta pentru calificare, Astra pentru onoare

Steaua si Astra joaca joi in a treia runda a grupelor Europa League. Agentia online de pariuri sportiveBetano. coma relizat un grafic interesant inainte de aceste meciuri. continuă pe Online Sport

Arbitru din Ungaria la Steaua-FC Zurich din Europa League

UEFA a anuntat brigada de arbitri care va oficia, joi de la 20:00, la partida dintre Steaua si FC Zurich din grupele Europa League.

Scandalul continua la Astra. intepaturi intre Dani Coman si Marius Sumudica

Echipele romanesti angrenate in cupele europene vor juca joi in runda a treia din Europa League. Steaua o va intalni pe FC Zurich pe teren propriu ora 20. 00, PRO TV si DolceSport), iar Astra se deplaseaza pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen ora 22.

FOTO. O noua zi de lupta pentru eliberarea orasului Mosul din mainile Statului Islamic. Pentagonul anunta ca totul merge conform planului

Prima zi a vastei ofensive pentru eliberarea orasului irakian Mosul nord) de sub controlul gruparii jihadiste Stat Islamic SI) s-a derulat conform previziunilor, si-a exprimat satisfactia, luni, Pentagonul, chiar daca este vorba despre o campanie dificila ce ar putea lua timp, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )