Libnet.ro
UNICEF

13:00

Europa si Statele Unite astazi: iesirea din ipocrizie

Hotnews Hotnews,
 Europa si Statele Unite astazi: iesirea din ipocrizie

Cel mai bun lucru pe care Europa si Statele Unite ar putea sa-l faca astazi, odata ajunse lucrurile aici, in acest impas stanjenitor provocat de mega-scandalul dezvaluirii publice a interceptarilor N. , ar fi sa recunoasca in cele din urma, cu luciditate, ca au nevoie una de cealalta, ca au interesul fundamental sa fie in continuare alaturi, chiar fara afectivitatea de altadata si fara increderea sau admiratia cu care se gratulau in timpul Razboiului Rece. continuă pe Hotnews

Statele Unite ale Americii au spionat telefonul Angelei Merkel din anul 2002

Statele Unite ale Americii au spionat telefonul mobil al Cancelarului german, Angela Merkel, din anul 2002, potrivit unor rapoarte confidentiale accesate de publicatia Der Spiegel, anunta BBC.

Germania: Statele Unite a scos de sub ascultare convorbirile lui Merkel.

NSA a oprit interceptarea convorbirilor cancelarului german Angela Merkel si a altor oficiali dupa ce Casa Alba a aflat acest lucru dintr-un raport intern, transmite Mediafax, citand din Wall Street Journal. Presedintele Barack Obama a luat cunostinta de aceasta supraveghere electronica desfasurata de Agentia de Securitate Nationala americana din acest raport pe care l-a comandat la jumatatea anului. Potrivit raportului, NSA a ascultat conversatiile telefonice a circa 35 de sefi de stat sau .

Statele Unite au spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania intr-o singura luna

Agentia de securitate nationala a Statelor Unite NSA) a spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania intre decembrie 2012 si ianuarie 2013, a afirmat luni cotidianul spaniol El Mundo, iar ambasadorul american la Madrid a fost convocat la ministerul Afacerilor Externe, scrie AFP.

Doi oameni au murit, dupa ce o ambulanta s-a rasturnat la iesirea din Pitesti. Alte sase persoane au fost ranite

Doi oameni au murit si alti sase au fost raniti, dupa ce o ambulanta BGS care transporta la dializa sase pacienti s-a ciocnit cu un autoturism, pe un bulevard din Pitesti, informeaza Mediafax. Accidentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )