Libnet.ro
UNICEF

14:45

Europa, tot mai aproape de o noua criza a gazelor: Republica Moldova ar putea cumpara gaz din Ucraina cu bani imprumutati de la BERD

B1 B1,
Europa, tot mai aproape de o noua criza a gazelor: Republica Moldova ar putea cumpara gaz din Ucraina cu bani imprumutati de la BERD

Republica Moldova ar putea cumpara gaz din Ucraina cu bani imprumutati de la BERD in situatia in care negocierile dintre autoritatile ruse si cele ucrainene privind furnizarea gazelor va esua. Mai exact. continuă pe B1

Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va insista ca bugetul de stat pentru anul 2020 sa fie construit cu un deficit bugetar cat mai aproape de 3%.

Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un deficit de 3%, aratand ca actualul Guvern a informat Comisia Europeana cu.

BENEFITONLINE: Angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator

BenefitOnline. ro transmite astazi faptul ca angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator pentru cadouri, vacante si festivaluri, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Mondelez: Snacking-ul global, in crestere. Tot mai multi consumatori opteaza pentru o gustare in locul meselor

Pentru consumatorii din intreaga lume, rolul pe care alimentele il joaca in sanatate si starea de bine este din ce in ce mai important; oamenii au in vedere din ce in ce mai mult modul in care portiile mai mici - gustarile - le influenteaza starea de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )