Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un deficit de 3%, aratand ca actualul Guvern a informat Comisia Europeana cu. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romani: Nu vor fi taieri de pensii si salarii si nici inghetari

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii miercuri seara, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT. intrebat daca va fi mentinuta legea pensiilor, presedintele a spus ca legile in Romania sunt.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre Brexit. Ce ar trebui sa faca romanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile cetatenilor romani vor fi protejate si in cazul unui Brexit cu acord, dar si fara. Noi suntem de parere ca, de departe, cea mai buna .

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru presedintele Albaniei dupa cutremurul devastator: Presedintele a exprimat intreaga solidaritate a Romaniei cu poporul albanez

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, marti, un mesaj de condoleante lui Ilir Meta, omologul sau din Albania, tara afectata de de un cutremur de 6,4 magnitudine, in urma caruia cel putin 11 persoane au.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru Emmanuel Macron si poporul francez dupa ce 13 militari au murit in timpul unei operatiuni impotriva jihanistilor din Mali

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj de condoleante presedintelui francez, Emmanuel Macorn, dupa ce 13 militari francezi au murit, luni seara, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a.

Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un.

Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va insista ca bugetul de stat pentru anul 2020 sa fie construit cu un deficit bugetar cat mai aproape de 3%.

Catalin Morosanu, selfie cu Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite presedintelui

Catalin Morosanu i-a transmis felicitari presedintelui Klaus Iohannis pentru castigarea unui nou mandat la Cotroceni, intr-un mesaj postat pe Facebook in care a subliniat ca victoria vine cu o.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )