Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa, si ei vor! Lista celor mai neobisnuiti candidati la alegerile europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Europa, si ei vor! Lista celor mai neobisnuiti candidati la alegerile europarlamentare

Un pompier somer, cativa pensionari, doua vedete de televiziune si un actor se afla printre cei care si-au depus candidaturile pentru unul dintre cele 32 de posturi de deputat in Parlamentul European. Aceste candidaturi se adauga celor anunate de marile partide. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Ce scumpiri aduce 1 aprilie; Lista celor 7 firma tinute la secret, care spun cat costa vilele RA-APPS; Reportaj in satul cu 29 de biserici

Interviu cu Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European: Europa nu vrea sa anexeze Ucraina. Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European PPE), 67 de ani, le sugereaza partidelor de centru-dreapta din Romania sa nu se atace reciproc, fiindca scopul lor comun este sa-i combata pe socialisti. E oficial: Providerii de internet vor putea bloca accesul la torrente. Providerii de internet din Europa vor putea fi fortati sa blocheze accesul la site-uri care contin fisiere asupra carora nu exista drepturi de autor, cum sunt torrentele.

Basescu: Militarii raniti in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale.

Presedintele Traian Basescu a dat asigurari ca militarii romani raniti intr-un atac sinucigas in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale. Un militar roman a decedat si alti cinci au fost raniti duminica dimineata in urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, in Afganistan. Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat, iar sublocotenentul Ionut Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murarescu si caporalii clasa a III-a Marius Cristian Canuci, Marius .

Unde vor calatori cel mai ieftin romanii de Paste

Romanii care si-au cumparat bilete de avion luna aceasta pentru o vacanta in perioada sarbatorilor pascale au gasit cele mai ieftine bilete de avion dus-intors, sub 200 euro, catre destinatii precum Roma, Catania, Viena si Istanbul. Afla mai jos ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )