Libnet.ro
UNICEF

12:15

Unde vor calatori cel mai ieftin romanii de Paste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unde vor calatori cel mai ieftin romanii de Paste

Romanii care si-au cumparat bilete de avion luna aceasta pentru o vacanta in perioada sarbatorilor pascale au gasit cele mai ieftine bilete de avion dus-intors, sub 200 euro, catre destinatii precum Roma, Catania, Viena si Istanbul. Afla mai jos ce. continuă pe Wall-Street Ro

Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Confruntare de zile mari in Conferinta de Est, unde Indiana Pacers a primit miercuri noapte vizita celor de la Miami Heat in cel mai asteptat duel al saptamanii in NBA.

Premiile Gopo 2014: Victor Rebengiuc, cel mai bun actor intr-un rol principal, Calin Peter Netzer - cel mai bun regizor. Lista castigatorilor

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala.

CSKA Sofia, cel mai important club de fotbal din Bulgaria, se listeaza. Noi vom vedea vreodata Steaua pe bursa?

CSKA Sofia, cel mai de important club de fotbal din Bulgaria, desfasoara in prezenta o oferta publica initiala IPO) de actiuni in vederea listarii pe bursa, potrivit InsideWorldFootball. com . Este pentru prima data cand un club sportiv din Europa de.

Selena Gomez, fotografiata alaturi de cel mai mare hater al lui Justin Bieber! Afla aici despre cine este vorba!

Lipsa de respect fata de Justin Bieber! Asa a fost catalogata fotografia realizata de Selena Gomez alaturi de cel mai.

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in antrenamentele din Malaysia

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in primul antrenament liber de la Marele Premiu din Malaysia, de pe circuitul de la Sepang. El a fost urmat indeaproape de pilotul , Kimi Raikkinen, in timp ce Alonso nici nu a intrat in top 10.

intalnire istorica la Vatican. Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice, fata in fata

Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice au stat azi fata in fata pentru prima data. Suveranul Pontif l-a primit pe presedintele Barack Obama in audienta chiar in biblioteca sa din palatul.

Cel mai fierbinte dans al lui Usain Bolt (video)

Cel mai rapid om al planetei, Usain Bolt, s-a distrat in Trinidad, la un carnaval, dansand cu o animatoare dintr-un bar de noapte. Se pare ca ambii s-au simtit foarte bine. Mai ca.

Noua grila a TVR 3, aprobata. Director: Este cel mai romanesc canal de televiziune.

CNA a aprobat, joi, noua grila a TVR 3, care renunta la profilul agrar, conform Mediafax. Coordonatorul cu atributii de director al televiziunii, Razvan Bucuroiu, a anuntat ca isi doreste sa renunte la culoarea verde a postului si sa revina la violetul care a caracterizat acest canal la lansarea lui in 2008. TVR 3 este cel mai romanesc canal de televiziune. Sunt 100% productii romanesti, nu aveam o alta componenta in structura de programe, importuri de programe, a mai spus Razvan .

Conducta de gaze intre Ruse si Giurgiu, lansata, cel mai probabil, in iunie.

Conducta de interconectare a retelelor de gaze din Romania si Bulgaria, intre orasele Giurgiu si Ruse, va fi lansata cel mai probabil in iunie, a anuntat, miercuri, ministrul bulgar al Economiei, relateaza Agerpres. Citeste si: Bulgaria ar putea pierde fondurile UE pentru proiectul interconectorului de gaz cu Romania Dragomir Stoinev a spus ca lucrarile de constructie au intarziat din cauza unor circumstante extraordinare la tronsonul de sub Dunare care insa au fost depasite. Citeste si: .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )