Libnet.ro
UNICEF

07:45

Europeni decedati in urma seismului din Nepal; bilantul depaseste 3.800 de morti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Europeni decedati in urma seismului din Nepal; bilantul depaseste 3.800 de morti

Cel putin doi cetateni italieni si doi francezi au murit in urma cutremurului produs in Nepal, al carui bilant depaseste, potrivit postului CNN, 3. 800 de morti. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 3.600 de morti si 6.500 de raniti, in urma cutremurului din Nepal

UPDATE - Bilantul cutremurului din Nepal a crescut la 3. 617 morti si 6. 515 de raniti, relateaza AP. Dintre aceste victime, 1. 302 s-au inregistrat doar in Valea Kathmandu. Pana in prezent, 18 persoane au fost.

Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.400 de morti

49: Bilantul oficial al seismului cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter, produs sambata in Nepal, depaseste 2. 400 de morti si ar putea sa mai creasca, in conditiile in care echipele de salvatori cauta in continuare printre daramaturi, relateaza DPA, potrivit Mediafax.

UPDATE: Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.540 de morti

19: Autoritatile nepaleze au anuntat ca bilantul oficial al seismului este de 2. 460 de morti, iar politia a precizat ca 6. 492 de persoane au fost ranite, relateaza Reuters. Cel putin 1. 100 de persoane au murit numai in capitala, Kathmandu, un oras cu aproximativ un milion de locuitori, unde numeroase case sunt vechi, fragile si inghesuite, potrivit Mediafax.

Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.200 de morti

Bilantul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter, care a avut loc sambata in Nepal, depaseste 2. 200 de morti. Eforturile de salvare se intensifica, dupa ce numeroase tari si organizatii internationale au trimis ajutoare, transmite Mediafax.

Peste 1.900 de oameni au murit in urma cutremurului din Nepal. MAE: Au fost identificati 19 cetateni romani care se afla in afara oricarui pericol (VIDEO)

30 Ministerul Afacerilor Externe face noi precizari cu privire la situatia cetatenilor romani aflati in Nepal. intr-un comunicat de presa care prezinta informatiile actualizate duminica la ora.

Peste 2.200 de oameni au murit in urma cutremurului din Nepal. MAE: Au fost identificati 19 cetateni romani care se afla in afara oricarui pericol (VIDEO)

30 Ministerul Afacerilor Externe face noi precizari cu privire la situatia cetatenilor romani aflati in Nepal. intr-un comunicat de presa care prezinta informatiile actualizate duminica la ora.

Masurile luate de MAE, dupa cutremurul din Nepal

Misiunea diplomatica din India are in atentie un grup de alpinisti romani aflati intr-o expeditie in regiune, precum si un grup de turisti romani care se afla in Kathmandu, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. Pana in acest moment, MAE nu a primit solicitari pentru oferirea de sprijin consular si nici vreo informatie privind decesul vreunui roman in urma seismului din Nepal.

Cutremurul din Nepal: Google contribuie la gasirea oamenilor disparuti cu ajutorul unui serviciu online

Google contribuie la gasirea persoanelor disparute in urma seismului devastator care a avut loc sambata in Nepal prin intermediul serviciului online Person Finder. Acest serviciu online creat de Google permite supravietuitorilor seismului din Nepal si avalansei de pe muntele Everest sa intre in legatura cu rudele lor care sunt ingrijorate din cauza faptului ca nu mai aveau vesti de la ei.

Nou bilant dupa cutremurul din Nepal: 2.450 de oameni si-au pierdut viata. Aproximativ 6.000 de persoane au fost ranite

450 de oameni si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui nou bilant difuzat duminica de un reprezentant al Ministerului de Interne de la Kathmandu, informeaza agentia DPA. Bilantul.

MAE: inca doi romani au fost localizati, dupa cutremurul din Nepal

Ministerul de Externe a anuntat, luni, ca inca doi romani au fost localizati, in urma cutremurului din Nepal, toti fiind in afara oricarui pericol. in acest moment, numarul total al romanilor localizati in Nepal a ajuns la 30.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )