Libnet.ro
UNICEF

16:00

Eurostat: in 2014, Romania a avut cea mai mica pondere a taxelor in Produsul Intern Brut din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Eurostat: in 2014, Romania a avut cea mai mica pondere a taxelor in Produsul Intern Brut din Uniunea Europeana

Biroul de Statistica al Comisiei Europene - Eurostat - a centralizat ponderile in PIB Produsul Intern Brut) ale taxelor din tarile UE, ajungand la concluzia ca Romania a avut cea mai mica pondere in anul 2014. continuă pe Adevărul

Vanzarile de autovehicule au inregistrat in 2015 cea mai mica crestere din ultimii trei ani

Vanzarile de autovehicule in China, cea mai mare piata auto din lume, au inregistrat in 2015 cel mai lent ritm de crestere din ultimii trei ani, arata datele publicate marti de Asociatia Constructorilor Chinezi de Automobile CAAM), pe masura ce incetinirea cresterii economice si volatilitatea de pe pietele bursiere au afectat cererea de autovehicule, relateaza AFP.

PAMFLET Conspiratia mondiala ajuta, in sfarsit, Romania. Devenim cea mai sigura tara din Univers!

Am scris, la inceput de an, cateva texte serioase si moderat optimiste despre viitorul tarii. insa in tara in care conspiratia e la mare cautare, impactul unei atitudini moderate este mic. Asa ca voi prezenta, pe scurt si in cheie mai relaxata, motivele pentru care Romania pare ajutata in acest moment de o contra-conspiratie mondiala care ne ajuta sa devenim un fel de taram binecuvantat al fagaduintei, scrie jurnalistul Liviu Iolu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Dell Latitude 12 Rugged, cea mai rezistenta tableta, a ajuns in Romania

Dell a prezentat tableta Latitude 12 Rugged in Romania. Este prima tableta Dell construita pentru a oferi performanta si rezistenta in cele mai dure conditii de functionare. Tableta reprezinta cea mai recenta aditie in portofoliul inovator Dell de produse intarite pentru conditii dure alaturi de notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged [].

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania se inchide

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania va deveni in curand depozit de prelucrare a lemnului. Fabrica in care munceau pana acum opt ani aproximativ 2. 000 de oameni, a intrat in insolventa si a fost .

REVISTA BLOGURILOR. Cea mai veche echipa de fotbal american din Romania

Blogul lui Cristian China-Birta vorbeste despre echipa de fotbal american Bucharest Warriors, care este cea mai veche formatie de acest gen din Romania.

IFR: Hotel Lotte ar putea avea cea mai mare listare din Coreea de Sud

Hotel Lotte Co. ar putea obtine pana la 5 miliarde de dolari intr-o oferta publica initiala care ar putea fi cea mai mare din Coreea de Sud, anunta IFR, citand surse apropiate situatiei.

Cea mai buna modalitate prin care poti curata un cuptor cu microunde! De ce ai nevoie

Cuptorul cu microunde este un rau necesar in cele mai multe dintre case. Insa cel mai probabil, putini stiu cum se curata acesta de fapt. Cea mai buna modalitate prin care iti poti pastra aparatul curat este cu ajutorul.

Cristina Neagu a lamurit problema contractului: Prea eram transferata peste tot. Am luat cea mai buna decizie

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume in acest moment, iar pe adresa ei au curs oferte care mai de care mai generoase.

Barack Obama, la ultimul sau discurs despre starea natiunii: SUA este cea mai puternica tara din lume. Punct

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a tinut pentru a opta si ultima oara discursul traditional de inceput de an despre starea natiunii in fata Congresului, oratie marcata de convingerea ca Statele Unite reprezinta cea mai puternica tara din lume.

Barack Obama, la ultimul sau discurs despre Starea Natiunii: SUA, cea mai puternica tara din lume. Punct!

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a tinut pentru a opta si ultima oara discursul traditional de inceput de an despre starea natiunii in fata Congresului, oratie marcata de convingerea ca Statele Unite reprezinta cea mai puternica tara din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )