Libnet.ro
UNICEF

08:45

Eurostat: Cei mai multi ingineri sunt romani. Tara noastra este pe primul loc in UE

B1 B1,
Eurostat: Cei mai multi ingineri sunt romani. Tara noastra este pe primul loc in UE

Cei mai multi romani sunt ingineri, unul din cinci absolventi de facultate din Romania a studiat ingineria, tara noastra avand cea mai mare pondere a inginerilor din Uniunea. continuă pe B1

Studiu: Cei mai multi americani sunt de acord cu eutanasia

Peste jumatate dintre americani ar lua in considerare sinuciderea asistata de medic, in cazul in care ar fi identificati cu boli terminale. Totodata, 69% dintre ei considera ca eutanasia este acceptabila.

Christian Badea, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani de opera, invitat la Adevarul Live, de la ora 15.00. Artistul aduce opera Parsifal la Ateneu

Pe 7 si 8 octombrie, sunt anuntate doua concerte- spectacol cu actul I din opera Parsifal, de Richard Wagner. Sub bagheta lui Christian Badea, Orchestra si Corul Filarmonicii George Enescu si solistii Stefan Vinke Parsifal), Eric Halfvarson Gurnemanz), Petra Lang Kundry), Bela Perencz Amfortas), unii dintre cei mai mari interpreti wagnerieni ai momentului, vor deschide, la Ateneu, stagiunea 2016-2017 a Filarmonicii George Enescu.

Atentat Aeroportul Ataturk din Istanbul: MAE face verificari pentru a afla daca sunt romani printre victime

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, in termenii cei mai fermi, atentatul care a avut loc marti seara pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Gary Lineker, despre eliminarea Angliei: Ne-a batut o tara (n.r. Islanda) cu mai multi vulcani decat jucatori profesionisti

Anglia a parasit Euro 2016 prin usa din dos, dupa ce a fost eliminata in optimi de Islanda, scor 2-1. Gary Lineker, fost international britanic, a comentat in stilul caracteristic eliminarea englezilor de la turneul final gazduit de Franta: Ne-a batut o tara n. r. Islanda) cu mai multi vulcani decat jucatori profesionisti.

Stefan Luchian, un zugrav, unul dintre cei mai mari pictori ai lumii, sofisticatul pictor al florilor, s-a stins, cu penelul in mana, acum 100 de ani VIDEO

Numai faptul ca Romania este o cultura mica si incapabila de a-si promova cum trebuie valorile culturale spre centrele de civilizatie face ca Stefan Luchian 1868-1916) sa nu fie recunoscut, pe plan universal, ceea ce este: unul dintre cei mai buni si sofisticati pictori europeni ai vremii sale. Posesor al unui destin nefericit, artistul s-a stins pe 28 iunie, acum 100 de ani, pictand pana in ultimul moment cu penelul legat de degete.

Romanii, cei mai numerosi straini expulzati in anul 2015 din Franta

Romanii au fost cei mai numerosi straini expulzati in anul 2015 din Franta, urmati de albanezi, arata datele Politiei de Frontiera din Hexagon, citate de news. ro. Din cei 10. 471 de straini.

Romanii au fost cei mai numerosi straini expulzati in anul 2015 din Franta

Romanii au fost cei mai numerosi straini expulzati in anul 2015 din Franta, urmati de albanezi, arata datele Politiei de Frontiera din Hexagon, citate de Europe1.

Cum au votat europarlamentarii romani in privinta unui Brexit cat mai rapid. Care sunt explicatiile

Cei mai multi eurodeputati romani au fost de acord cu retragerea cat mai repede a Marii Britanii din UE, ca urmare a rezultatului referendumului din 23 iunie. Singurii europarlamentari romani care nu au votat rezolutia Parlamentului European au fost Monica Macovei si Marina Jean Marinescu. Macovei arata ca exista pericolul segregarii Europei.

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Romania a putea avea mai multi alesi in Legislativul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Cum au ajuns cei mai viteji voievozi ai romanilor sa plateasca tribut turcilor. Paradoxal, castigau batalii contra otomanilor, dar ajungeau tot vasalii lor

Voievozii romani, desi au luptat in repetate randuri cu ostile otomane, au ajuns in cele din urma sa faca pace cu sultanul si, mai mult decat atat, sa plateasca tribut sau sa accepte statutul de vasal. Istoricii explica de ce marii voievozi, precum Stefan cel Mare sau Mircea cel Batran, au ajuns sa cumpere pacea otomana cu bani grei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )