Libnet.ro
UNICEF

21:30

Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

România Liberă România Liberă,
Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Economia zonei euro a crescut cu 0,1% in trimestrul al treilea fata de perioada aprilie-iunie, dar a scazut cu 0,4% raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit . continuă pe România Liberă

Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Datele Eurostat arata ca tara noastra a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, fiind urmata de Letonia, cu 1,2%. Economia zonei euro a.

Romania, pe un piedestal in mijlocul UE: economia locala a luat fata Europei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in.

Vienna Insurance Group: Romania este cea mai dificila piata pentru grup

Vienna Insurance Group VIG), care detine Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, avertizeaza ca evolutia rezultatelor financiare din trimestrul al treilea va fi afectata de conditiile dificile de pe pietele din Romania si Italia, scrie Mediafax .

Eurostat: Romania a avut crestere economica de 1,6% in trimestrul al treilea, cea mai buna din Uniunea Europeana

Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treila al anului 2013, 1,6% fata de trimestrul II al aceluiasi an si 4,1% fata de trimestrul III al anului 2012, releva datele publicate, joi, de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Ponta: Potrivit datelor Eurostat, Romania se afla pe primul loc in Europa la crestere economica

PremierulVictor Ponta a anuntat, joi, in timpul sedintei de Guvern, ca, potrivit datelor Eurostat, Romania se afla pe primul loc la crestere economica. Au iesit datele oficiale ale Eurostatului.

Windows Phone a inregistrat cea mai mare crestere in ultimul an

Sistemul de operare pentru smartphone-uri al celor de la Microsoft prinde din ce in ce mai mult teren pe piata, potrivit unui nou raport realizat de firma de analiza Gartner.

BERD a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru anul urmator de la 2,2%, nivel anticipat in luna mai, la 2,4%, dar a avertizat ca perspectivele pe termen scurt sunt limitate in continuare de evolutia slaba a zonei euro.

1,2 mil. lei, cea mai mare creanta a unei persoane fizice administrata de Kruk

Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei 300. 000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane.

Romania are nevoie sa-si imbunatateasca imaginea de exportator de vin

Tara noastra are nevoie sa-si schimbe imaginea de exportator de vin vrac in exportator de vinuri cu o origine, cu o identitate si originale, este de parere Mihaela Tyrel de Poix, CEO S. , care sustine ca Romania are de surmontat o imagine creata in anii '80, in special in tarile foste comuniste, unde exporturile s-au facut privilegiind cantitatea si nu calitatea.

Cea mai ieftina vacanta de vara se cumpara in pragul iernii.

Cea mai ieftina vacanta pe litoralul romanesc este cea cumparata inca din aceste zile. Astazi se deschide la Bucuresti Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, manifestare la care se vor lansa pachete turistice de tip Turbo Early Booking program cu reduceri speciale valabile doar pana la sfarsitul anului, unde pachetele turistice pot fi mai ieftine cu pana la 40-50 %), Early Booking programul este valabil pana la data de 31 martie, iar discounturile sunt de 30-40 % ), .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )