Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania a avut cea mai mar crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

Oferta educationala la cea mai mare universitate din Romania pentru anul scolar 2017-2018. Care sunt criteriile de admitere la UBB

UBB, cea mai mare universitate din Transilvania - si din Romania, ca numar de studenti - isi prezinta azi, 15 mai, oferta educationala si conditiile de admitere pentru anul universitar 2017-2018.

VIDEO. Judetul Bistrita-Nasaud a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare hora si cel mai numeros public costumat in portul taranesc

Judetul Bistrita-Nasaud a stabilit doua recorduri mondiale pentru cea mai mare hora traditionala si pentru cel mai numeros public, costumat in portul taranesc traditional, a anuntat, luni, presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare.

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4 si va avea o lungime de peste 300 de metri, transmite primaria.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

Cea mai mare performanta romaneasca in alpinism. Horia Colibasanu a urcat pe Everest (8.848 metri), fara oxigen suplimentar si fara sprijinul serpasilor

Alpinistul timisorean Horia Colibasanu a reusit sa ajunga pe cel mai inalt varf din lume, Everest 8. 848 metri), marti, la ora 6. 20 ora Romaniei).

Partidul cancelarului german Angela Merkel a obtinut o victorie semnificativa in landul cu cea mai mare populatie din Germania, considerat fieful social-democratilor

Uniunea Crestin-Democrata CDU), formatiunea cancelarului german Angela Merkel, a castigat alegerile organizate in Renania de nord - Westfalia. Astfel, partidul a obtinut o victorie semnificativa in fata Partidului Social-Democrat SPD), in landul cel mai populat al Germaniei si considerat fieful social-democratilor, cu patru luni inaintea alegerilor legislative federale.

FOTO Un record dulce: cel mai mare salam de biscuiti, preparat in cea mai mare cetate din Romania

Un bucatar din Alba Iulia a reusit sa prepare cel mai lung salam de biscuiti facut vreodata in Romania. Desertul a fost, duminica, 14 mai, atractia zilei la un festival gastronomic organizat in Cetatea Alba Carolina, Food Fest.

Angela Merkel obtine o victorie-cheie in landul cu cea mai mare populatie din Germania

Partidul cancelarului german Angela Merkel, Uniunea Crestin-Democrata CDU, conservator) a castigat alegerile organizate in Renania de nord - Westfalia, obtinand o victorie semnificativa in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )